El torneig de voleibol de Sant Cugat

La temporada 2004-2005, quan l’equip sènior militava en la màxima categoria estatal, la Superlliga, la junta, amb la Mati Heras, aleshores responsable tècnica del club, vam creure necessari organitzar un esdeveniment per donar protagonisme a les bases del club. La primera edició va ser un èxit tant internament en el Club com de cara a l’imatge externa del Club i de la viutat. Vam triomfar.

A partir d’aquell moment, ens vam adonar que aquest ha de ser l’esdeveniment estrella del nostre Club. Decidim apostar-hi i consolidar-loo com el millor torneig de promoció de Catalunya i... El ressò obtingut i la qualitat dels equips participants ens van fer millorar aspectes organitzatius, fins que el quart i el cinquè torneig vam estar patrocinats per SC Trade Center, el qual va significar una enorme empenta de l'esdeveniment dins l’àmbit nacional i europeu de voleibol. Per aquí han passat bons equips de Noruega, Polònia, Eslovènia, Letònia, Suïssa, Portugal, França, Itàlia, Croàcia i hem tingut representació de moltes comunitats espanyoles.

La pèrdua del patrocinador del torneig i també del patrocini general del Club va fer perillar la continuïtat de tot plegat. Vam decidir que haviem d’organitzar un torneig autosuficient. Per això, esperonats pel Martín Fernández, l'actual responsable tècnic, passem de 18 a 24 equips i desprès, a 36. Ens repartim una part de les despeses entre tots i generem uns petits ingressos per cobrir el que falti. I aquí el tenim un altre cop, amb dificultats pero aquí. 432 nenes a punt de jugar.

Ja veieu, tinc una estima especial per aquesta moguda. Els objectius pels quals el vam començar s’han aconseguit amb escreix. El continuarem fent. La il·lusió de les noies els dies abans, el nerviosisme, les ganes de fer-ho bé, les seves cares..... De veritat, val la pena. Per això estem en això de l’esport.

Veniu, si us plau, al pavelló de Sant Cugat. Estarà ple, farà segur molta calor. És esport femení. No és un esport que segurament conegueu, però veniu, us agradarà.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem