Dotze hores de futbol sala per Festa Major

El torneig tindrà lloc el diumenge 3 de juliol al poliesportiu de la Rambla del Celler

El club Futbol Sala Sant Cugat presenta la segona edició del Torneig de Futbol Sala de Festa Major. Serà el diumenge 3 de juliol, de 9 del matí a 9 de la nit, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El preu d'inscripció són 80 € per equip, per un mínim assegurat de 3 partits. Al matí tindrà lloc la lligueta classificatòria, i a la tarda les finals. No inclou els àpats.

Des del club es preveu una dotzena d'equips participants, com a l'any passat. I els dos equips finalistes s'emportaran un premi en material esportiu cedit per Thinkinsport, una de les empreses locals que patrocinen el torneig.

Com inscriure's

S'ha d'enviar un correu electrònic al club indicant que teniu intenció de participar, i adjuntant les dades del vostre equip i de cada un dels jugadors que el formen. Un cop fet això, des del club es posaran en contacte i us donaran tota la informació que es requereixi.

Reneix un torneig històric

Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, insisteix a recuperar l'històric torneig de futbol sala de Festa Major, que es va deixar de jugar ara farà quasi deu anys, i que es va recuperar l'any passat. Palau destaca de fer-ne d'aquest torneig, a part d'un acte de promoció del club i del futbol sala com a esport santcugatenc, una activitat popular que inclogui "vinculació amb el poble, amb gent que jugui al poble, o que estudiï aquí, o que visqui aquí."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem