El DSV Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix la primera victòria a la Lliga Iberdrola

L'equip femení del Voleibol Sant Cugat s'imposa a domicili al Barça per 1 set a 3 i s'enduu el primer triomf de la temporada després de perdre els 4 primers partits

El DSV Club Voleibol Sant Cugat femení ha aconseguit aquest diumenge 10 de novembre, a la tarda, la primera victòria a la Lliga Iberdrola després de perdre els quatre primers partits de la lliga. D'aquesta forma, el Sant Cugat és 11è amb 3 punts i un balanç 1 victòria i 4 derrota en els primers cinc partits; i també superen al Barça que és l'últim de la classificació. El Voleibol Sant Cugat ha disputat 5 partits aquesta temporada: Derrota davant el Menorca per 3-0 a la jornada 1, a la jornada 2 davant el Kiele per 0-3, a la jornada 3 davant el Las Palmas per 3-0, a la jornada 4 davant el Madrid Chamberí per 1 a 3 i l'últim aquesta primera victòria davant el CV Barça.

Les de Rafa Ruiz han aconseguit la victòria guanyant 1 set a 3. El primer set que s'ha jugat l'ha guanyat 12 a 25 i el segon l'ha perdut 25 a 21. El tercer i el quart set del partit els ha guanyat per 15 a 25 i 13 a 25. Per tant, ha estat una victòria contundent en què els sets que ha guanyat han estat per 10 punts o més de diferència.  La millor jugadora del partit ha estat Sarah Blomgren que ha convertit 20 jugades per al seu equip.

La propera jornada, la 6na de la competió el DSV CV Sant Cugat rep l'OSACC Haro Rioja Vóley el dissabte 16 d'octubre a les 16:00 al Pavelló Municipal de Valldoreix. L'Haro Rioja és 5è a la classificació amb 9 punts en què ha aconseguit 3 victòries i 2 empats. D'altra banda, el CV Barça té la complicada visita a la pista del May Deco Voleibol Logroño segon a la classificació.