El DSV Club Voleibol Sant Cugat serà finalment equip de Superlliga Femenina 1

La renúncia del Club Voleibol Vall d'Hebron ha permès que les santcugatenques es mantinguin una temporada més a l'elit

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat tornarà a competir a la Superlliga Femenina 1, màxima categoria estatal, després que la Real Federació Espanyola de Voleibol hagi fet oficial la renúncia del Club Voleibol Vall d'Hebron i hagi confirmat que la vacant l'ocuparia el conjunt santcugatenc, el dilluns 27 de juliol.

 

Any convuls el viscut en el DSV Club Voleibol Sant Cugat. El conjunt, situat en la penúltima plaça de la Superlliga Femenina 1 abans de l'aturada per la COVID-19, va veure com la Comissió Delegada del Voleibol Espanyol decidís que en la Superlliga Femenina 1 seria l'única categoria en la qual hi hauria descensos.

Més info: El Club Voleibol Sant Cugat perd la categoria quan restaven 6 punts en joc

Amb això, l'equip, tot i estar disconforme amb el descens, ja que les vermell-i-negres, a falta de 2 jornades en joc, se situaven a 1 punt del Madrid Chamberí, primer equip a mantenir la categoria, va decidir inscriure's a la Superlliga Femenina 2 abans que expirés el termini, el dilluns 20 de juliol.

Més info: El Voleibol Sant Cugat s'inscriu a Superlliga Femenina 2 'amb l'ascens com a objectiu'

Tanmateix, un cop l'equip estava inscrit en la categoria de plata, la Real Federació Espanyola de Voleibol va comunicar al club santcugatenc, el dimecres 22 de juliol, que el Club Vall d'Hebron renunciava a la seva plaça i que l'equip tindria la possibilitat de mantenir la categoria.

Així doncs, després d'una reunió de la Junta Directiva, celebrada el divendres 24 de juliol, el DSV Club Voleibol Sant Cugat va decidir retornar a Superlliga Femenina 1, categoria en la qual milita les darreres 4 temporades. Així ho explica Maria Manen, presidenta de l'entitat: "Vam decidir retornar a la categoria que havíem d'estar per mèrits propis, no comprant els drets, i tot gràcies al suport explícit dels nostres patrocinadors. Tot i això, encara estem esperant una confirmació formal per part de la Federació".

Amb tot, l'equip, amb la renovació tancada de l'entrenador Rafa Ruiz, haurà de replanificar de nou la temporada. "Fa 2 mesos que estem planificant la temporada, tant econòmicament com esportivament, com si estiguéssim a Superlliga Femenina 2. No obstant això, pel coratge dels tècnics i jugadores d'estar a l'elit hem decidit acceptar l'ascens" sentència Maria Manen.

Més info: Rafa Ruiz continuarà dirigint al DSV Club Voleibol Sant Cugat

 
 
Comentaris

Destaquem