El 12è Torneig Internacional de Voleibol Femení, amb 15 clubs i 44 equips

La competició tindrà lloc entre el 17 i el 20 de setembre a Valldoreix i Sant Cugat

Un any més el Club Voleibol Sant Cugat organitza el seu torneig internacional de voleibol que enguany ha passat a anomenar-se Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat "Miquel Martínez". La competició, que es disputarà entre el 17 i 20 de setembre, és una de les més importants de voleibol base que s'organitzen a l'Estat espanyol.

Hi prendran part 44 equips, repartits en tres categories: infantil (12), cadet (16) i juvenil (16). Els 4 clubs estrangers que hi participaran són el Muks Sparta Warszawa (Polònia), Dream Volley Pisa (Itàlia), Scuola di Pallavolo Anderlini (Itàlia) i Pallavolo Tor Sapienza (Itàlia). També participen 4 clubs espanyols i 7 catalans. Són el Getxo BKT, AD Voleibol Rivas, CV Colmarejo Angry Hornets, Feel Volley Alcobendas, AE Carles Vallbona, CV Sant Esteve, CV Sant Just, CV Esplugues, CV Vall d'Hebron, CV Vilassar i CV Sant Cugat. 

 

El 15 i 16 de setembre es disputarà internament un campionat per determinar quins quatre equips infantils del Club Voleibol Sant Cugat hi participaran. El 17 i 18 de setembre es farà, al pavelló de Valldoreix, la fase prèvia del campionat. Els dies de competició més importants seran dissabte 19 i diumenge 20 de setembre. En aquests dos dies el torneig es disputarà als pavellons 1, 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Presentació oficial i finals

Com cada edició del Torneig Internacional es farà una presentació oficial amb tots els equips participants. La presentació es farà el dissabte 19 de setembre, a les 17.30 hores, al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

D'altra banda, les semifinals i finals es disputaran el 20 de setembre, de 8 a 16 hores, també al pavelló 3.

Cartell del torneig. FOTO: Cedida

Assemblea general extraordinària

El dimecres 9 de setembre, després de la roda de premsa de presentació del Torneig Internacional de Voleibol Base Femení –a les 19 hores–, tindrà lloc una assemblea general extraordinària amb els següents punts de l'ordre del dia:

 

1. Aprovació de l'acta anterior de gener de 2015

2. Presentació de la temporada de competició 2015-16: nous tècnics del Club i novetats organitzatives.

3. Organització del Torneig Internacional de Voleibol Miquel Martínez

4. Exposició de l'acord de nova esponsorització del club

5. Nova gestió de l'equipament oficial del Club a través de la botiga Thinkinsport de Sant Cugat

6. Informació econòmica per la temporada 2015-16

7. Precs i preguntes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem