El 13è Open ITF ACV de tennis femení, un dels tres torneigs 25.000 dòlars a Catalunya

El torneig, que organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat, forma part del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tennis i dona punts pel rànquing WTA

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitzarà del dissabte 28 d'octubre al dissabte 4 de novembre el 13è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis femení. Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tennis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA. En aquest torneig, que ja s'ha disputat anteriorment en categoria femenina, hi han jugat tennistes de primer nivell com Garbiñe Muguruza (2011) i Carla Suárez (2005).

La fase prèvia d'individuals, en un quadre de 64 jugadores, es jugarà entre el dissabte 28 i el dilluns 30 d'octubre, i la fase final, en un quadre de 32 tennistes, s'iniciarà també dilluns, quan també comença la modalitat de dobles. El divendres 3 de novembre es jugarà la final de dobles i les semifinals d'individuals. La final d'individuals es jugarà el dissabte, 4 de novembre, a les 11.30 hores.

Durant aquest 2017, a l'Estat espanyol se celebraran 11 torneigs 25.000 dòlars femení, i d'aquests, només 3 es faran a Catalunya. A banda del CTN Sant Cugat, ja se n'han jugat dos al CT Lleida i al CT La Bisbal (Girona), al maig.

Dos actes paral·lels

Autoritats, patrocinadors i col·laboradors. FOTO: CTN Sant Cugat

A banda de la competició, el CTN Sant Cugat ha organitzat dos actes paral·lels. El primer tindrà lloc aquest dissabte, 21 d'octubre, a la plaça del Rei, de 12 a 30 hores. Es farà un torneig de mini tennis, amb la participació dels quatre clubs de tennis de la ciutat, el Club Esportiu Valldoreix, el Junior FC, el Set Ball Tennis i el CTN Sant Cugat. Tots aquells nens i nenes (a partir dels 4 anys) que vulguin jugar a tennis també ho podran fer. D'altra banda, de 18 a 19 hores, es farà un clínic adaptat en cadira de rodes. El dimecres 1 de novembre, a les 17.30 hores, es farà una exhibició i clínic de tennis adaptat en cadira de rodes i blind tennis, en col·laboració de la Federació Catalana de Tennis.

L'acte s'ha presentat aquest dilluns, 16 d'octubre, al CTN Sant Cugat, amb la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Maite Fandos, diputada delegada d'Esports de la Diputació de Barcelona; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Xavier Soler, director esportiu de la Federació Espanyola de Tennis; Rafael Ferradans, director general d'ACV; Alex Corretja, extennista d'elit; Toni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat, i Quico Costa, gerent del CTN San Cugat.

L'empresa ACV, amb seu a Mataró, és el patrocinador principal del torneig, que també compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Cugat, i les federacions catalana i espanyola de tennis, entre altres patrocinadors i col·laboradors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem