Minitennis al carrer i una exhibició de tennis adaptat a l'Open ITF ACV Sant Cugat

Es tracta d'una prova del circuit de la Federació Internacional de Tennis, que dona punts pel rànquing WTA, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic, i que organitzarà el Club Tennis Natació Sant Cugat

L'Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis femení, que organitzarà el Club Tennis Natació Sant Cugat del dissabte 28 d'octubre al dissabte 4 de novembre, està treballant en el disseny de dues activitats paral·leles en aquest torneig internacional. La primera és una jornada de minitennis al carrer, que està previst que es faci el dissabte 21 d'octubre, a la tarda, a la plaça del Rei. L'entitat també treballa en l'organització, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis, d'una exhibició de tennis adaptat.

25.000 dòlars en premis en metàl·lic

El campionat, que es jugarà en el format d'individuals i dobles, començarà el dissabte 28 d'octubre, amb l'inici de la fase prèvia, fins al dissabte 4 de novembre, quan es jugarà la final. Es tracta d'una prova del circuit ITF Women's, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic, del circuit de la Federació Internacional de Tennis, que dona punts pel rànquing WTA. El CTN Sant Cugat té previst fer la presentació oficial d'aquest campionat el dimarts 17 d'octubre, a les 12 hores.

Aquesta no és la primera vegada que el CTN Sant Cugat organitza un torneig 25.000 dòlars femení. Ja ho ha fet en diverses ocasions i amb la participació de tennistes d'elit com Laura Pous, Garbiñe Muguruza, Carla Suárez o Lourdes Domínguez. És un tipus de torneig en el qual hi juguen jugadores que volen fer el salt al tennis d'elit.

1 dels 3 torneigs de Catalunya

Durant aquest 2017, a l'Estat espanyol se celebraran 11 torneigs 25.000 dòlars femení, i d'aquests, només 3 es faran a Catalunya. A banda del CTN Sant Cugat, ja se n'han jugat dos al CT Lleida i al CT La Bisbal (Girona), al maig.

Amb aquest campionat de primer nivell, l'entitat esportiva local segueix apostant pel foment del tennis formatiu al professional, amb el suport, entre d'altres, del Consell Català de l'Esport, la Diputació de Barcelona, les federacions catalana i espanyola de tennis, l'Ajuntament de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem