El 3r Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, un èxit total

Un total de 413 parelles han participat aquest any a la competició, el que suposa un increment de més del 50%

La tercera edició del Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel ha aplegat 413 parelles (826 jugadors i jugadores), essent aquest el més participatiu dels tres que s’han disputat fins el dia d’avui, ja que en el primer van jugar 254 parelles i en el segon 270. El torneig, que es disputa al Club Esportiu Valldoreix, va començar el dimecres 3 de juny i ha finalitzat aquest dissabte 13 de juny al vespre.

Els dos impulsors d’aquesta iniciativa solidària són Marc Carballeira, oncle de Miquel Aydogan, i Raquel Martínez, sòcia del CE Valldoreix. Marc Carballeira ha assegurat que “ha estat un èxit brutal pel nombre de parelles. Ara només queda fer el recompte de la recaptació i tant de bo que superem els 30.000 euros que ens havíem proposat, aleshores ja seria la bomba”. 

Objectiu: superar els 30.000 euros

Els diners que es recaptin del torneig es lliuraran íntegrament al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Prèviament al torneig, l'EMD de Valldoreix va lliurar a l'organització un taló de 4.000 euros, i l'Obra Social "la Caixa", un altre de 3.000 euros. Durant el torneig, al village s’ha habilitat una Pala 0 per tots aquells que han volgut fer una aportació voluntària.

Els guanyadors del 3r Força Miquel

Fins a 413 parelles han competit en aquesta tercera edició. FOTO: Lali Puig

El torneig s’ha disputat en modalitat open (obert a tothom) i ha tingut 4 categories masculines, 4 femenines i 4 mixtes. En el quadre masculí els vencedors han estat Darek Riba i Ricky Martínez en primera categoria, Matías Brazzoli i Carles Escriu en segona, Txema Salabert i Toni Calvis en tercera, i José L. González i Chema Chaques en quarta.

En el quadre femení han vençut Patricia González i Alicia Ortuño en primera categoria, Noelia Gómez i Mercedes Buxó en segona, Silvia Falcón i Pilar Alonso en tercera, i Carlota Hernández i Inés Schaefer en quarta.

Pel que fa al quadre mixt, els guanyadors han estat Jordi Solano i Alma Hidalgo en primera categoria, Laura Sánchez i Adrián Vázquez en segona, Osvaldo Gómez i Micaela Gómez en tercera, i Carmen López i Diego Sánchez en quarta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem