El 3r Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, amb 415 parelles

El campionat, que comença el dimecres 3 de juny i finalitzarà el dissabte 13 de juny al Club Esportiu Valldoreix, amb rècord d'inscrits

Èxit total. 415 parelles (830 jugadors o jugadores) s'han inscrit en el 3r Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, que comença aquest dimecres 3 de juny i que finalitzarà el dissabte 13 de juny, al Club Esportiu Valldoreix. Enguany, i a diferència de les dues primeres edicions, el campionat durarà tres dies més. Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d'abril del 2013, víctima d'un càncer de leucèmia, amb només 10 anys.

Els dos impulsors d'aquesta iniciativa solidària són Marc Carballeira, oncle de Miquel Aydogan, i Raquel Martínez, sòcia del CE Valldoreix. Marc Carballeira ha explicat al TOT Sant Cugat que “és un èxit de convocatòria total. Voliem arribar als 400 inscrits, i no tan sols ho hem superat si no que hi ha unes 40 parelles més en llista d'espera”.

L'objectiu, recaptar 30.000 euros

Els diners que es recaptin del torneig es lliuraran íntegrament al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. De moment, el 20 de maig, l'EMD de Valldoreix va lliurar a l'organització un taló de 4.000 euros, i l'Obra Social "la Caixa", un altre de 3.000 euros. “Ara l'objectiu que ens proposem és aconseguir recaptar 30.000 euros. Per això és molt important que la gent faci donatius a la Pala 0", ha detallat Carballeira.

En la primera edició hi van jugar 254 parelles i es van recaptar 23.000 euros, i en la segona hi van participar 270 i van aplegar 17.000 euros.


Es tracta d'un torneig open (obert a tothom), que tindrà 4 categories masculines, 4 de femenines i 4 de mixtes. Durant el torneig hi haurà un village amb diferents parades i l'organització ha preparat una Pala 0 per tots aquells que vulguin fer aportacions voluntàries. També hi haurà sorteigs de regals i diverses activitats pels més petits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem