El 3r Torneig de Pàdel X La Marató de TV3 recapta 13.500 euros

Aquest torneig de pàdel solidari ha recaptat 33.500 euros en tres edicions

La 3a edició del Torneig de Pàdel X La Marató de TV3 ha recaptat 13.500 euros, 1.000 euros més que en l’edició del 2017. Tota la recaptació de les inscripcions, donatius, Pala 0 i patrocinadors, entre altres accions, anirà destinada a La Marató de TV3, que en aquesta 27a edició destina els diners a la investigació del càncer. En els dos primers anys, aquest torneig de pàdel solidari ha recaptat 20.000 euros (7.500 euros el 2016 i 12.500 euros el 2017). La inscripció ha inclòs una samarreta tècnica Munich commemorativa del torneig, un welcome pack i la participació en un sorteig amb premis valorats en més de 4.000 euros. Per primera vegada, aquest torneig s’ha jugat a les 10 pistes del Pàdel Indoor DiR Sant Cugat, aquest cap de setmana del 15 i 16 de desembre.

170 parelles participants

Hi han jugat 170 parelles. Els campions de 2a Categoria Masculina han estat Marc Casas i Felipe Pinto; de 2a Categoria Femenina, Rebeca Pinilla i Mireia de la Rosa, i de 2a Categoria Mixta, Joan Graells i Nona Cuartero, . Una de les novetats ha estat la creació d'una nova categoria, la júnior (jugadors i jugadores de 12 a 15 anys). Les categories del campionat han estat la Masculina, Femenina i Mixta, en 2a, 3a i 4a. Totes les parelles participants en aquest torneig open (no federat) han jugat un mínim de 3 partits de 30 minuts cadascun. Participar-hi ha tingut un cost de 25 euros (1 categoria) i 40 euros (2 categories).

PHOTO 2018 12 16 12 42 31

Una de les jugadores del torneig solidari. FOTO: Lali Álvarez

L'Associació Pàdel Solidari, l'organitzador

L'organitzador de l'acte ha estat l'Associació Pàdel Solidari, formada per un grup de jugadors de pàdel units amb l'objectiu d'organitzar esdeveniments solidaris esportius. També compten amb el suport del col·lectiu que ells mateixos van crear, Lords of Padel, un grup de 150 jugadors de pàdel de Sant Cugat i de les poblacions veïnes que es fa fundar el gener del 2016. El torneig compta amb el suport de la Fundació DiR.

Toni Foixench: “La felicitat d’aportar diners per salvar vides”

Toni Foixench, membre de la comissió organitzadora del torneig, ha assegurat que “estem molt, molt contents. Ha estat espectacular. Tot ha anat molt bé i l’actitud de la gent ha estat molt positiva, col·laborant i participant”. Foixench ha ressaltat “la felicitat d’aportar diners per salvar vides”.

El dissabte s’ha jugat un partit d’exhibició entre Xènia Clascà-Laia Bonilla i Ingid Van Boven-Eva Gayoso, i diumenge, entre Adrian Biglieri-Marc Quílez i Gillermo casal-Eric Ginel.

Molts serveis pels palistes

L'organització ha ofert diferents serveis com una zona de chillout, food truck i inflables pels més petits. En les 2 pistes de pàdel individuals també s’han fet sessions d'iniciació al pàdel per a nens i nenes, una acció que també és nova.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem