Últims dies per inscriure's en el 3r Torneig de Pàdel X La Marató de TV3

En els seus dos primers anys, aquest campionat solidari ha recaptat 20.000 euros

Les inscripcions de la 3a edició del Torneig de Pàdel X La Marató de TV3, que tindrà lloc aquest cap de setmana del 15 i 16 de desembre, es tanquen el dimecres 12 de desembre. La inscripció també inclou una samarreta tècnica Munich commemorativa del torneig, un welcome pack i la participació en un sorteig amb premis valorats en més de 4.000 euros. Tota la recaptació de les inscripcions -ara hi ha 170 parelles inscrites- anirà destinada a La Marató de TV3, que en aquesta 27a edició destinarà els diners a la investigació del càncer. En els seus dos primers anys, aquest torneig de pàdel ha recaptat 20.000 euros (7.500 euros el 2016 i 12.500 euros el 2017).

Al Pàdel Indoor DiR Sant Cugat

Per primera vegada, aquest torneig solidari es jugarà a les 10 pistes del Pàdel Indoor DiR Sant Cugat. L'organització va a càrrec del col·lectiu Lords of Padel, un grup de 150 jugadors de pàdel de Sant Cugat i de les poblacions veïnes que es fa fundar el gener del 2016, i de l'Associació de Pàdel Solidari, formada per membres de Lords of Padel amb l'objectiu d'organitzar esdeveniments solidaris esportius. El torneig compta amb el suport de la Fundació DiR. També hi ha una Pala 0.

Més novetats

Una de les novetats és la creació d'una nova categoria, la júnior (jugadors i jugadores de 12 a 15 anys), que es jugarà el dissabte 15 de desembre, de 9 a 17 hores, amb un preu d'inscripció de 15 euros. Dissabte també es jugarà la categoria Mixta (2a, 3a i 4a) i la 2a Categoria Femenina. I el diumenge 16 de desembre, de 9 a 18 hores, es jugarà en les categories Masculina (2a, 3a i 4a) i Femenina (3a i 4a). Totes les parelles participants en aquest torneig open (no federat) jugaran un mínim de 3 partits de 30 minuts cadascun. Participar-hi té un cost de 25 euros (1 categoria) i 40 euros (2 categories). El diumenge 16 de desembre també es farà una exhibició de jugadors que competeixen al circuit World Padel Tour (WPT), amb Guille Casal, Marc Quílez, Adrià Mercadal, i Pol Hernández, campió de Catalunya i d'Espanya de Menors.

Molts serveis pels palistes

L'organització oferirà diferents serveis com una zona de chillout, food truck, inflables pels més petits i una classe de zumba. En les 2 pistes de pàdel individuals també es faran sessions d'iniciació al pàdel per a nens i nenes, una acció que també és nova.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem