El 4t Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel aplega més de 400 parelles

La recaptació d'aquest torneig es lliurarà al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu

Un total de 409 parelles han participat en la 4a edició del Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel que ha finalitzat aquest dissabte 11 de juny al CE Valldoreix. La xifra de participants és molt similar a la de l'any passat, quan van ser 413, amb la diferència que en aquella ocasió hi havia parelles que doblaven categoria i en aquesta cap de les parelles ha jugat en més d'un quadre de competició.

En els darrers dos anys el torneig ha experimentat un important augment de participants, passant de les 254 parelles de la primera edició i les 270 de la segona, a més de 400 parelles. És una xifra molt poc habitual per a un torneig d'aquestes dimensions.

 

Les millors imatges del torneig

Els dos impulsors d’aquesta iniciativa solidària són Marc Carballeira, oncle de Miquel Aydogan Maranges, que va morir el 21 d'abril del 2013, als 10 anys, víctima d'un càncer de leucèmia; i Raquel Martínez, sòcia del CE Valldoreix. Marc Carballeira ha assenyalat que el torneig ha estat un èxit: "Per segon any consecutiu superem les 400 parelles, i a més hi ha hagut molt bon ambient. Hem aconseguit allò que dèiem quan vam presentar el torneig, que el Força Miquel sigui una festa major del pàdel".

La recaptació del torneig encara no està tancada però l'organització calcula que estarà prop dels 25.000 euros, que es lliuraran íntegrament al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més de la recaptació del torneig, l'EMD de Valldoreix va lliurar a l'organització un taló de 3.000 euros, i l'Obra Social "la Caixa", un altre de 3.000 euros.

La competició

Les finals s'han disputat aquest dissabte FOTO: Haidy Blanch

El torneig s’ha disputat en modalitat open (obert a tothom) i ha tingut 4 categories masculines, 4 femenines i 4 mixtes. Les primeres eliminatòries es van disputar l'1 de juny, i les finals s'han acabat de disputar aquest dissabte, 11 de juny. Tots els resultats es poden consultar al web de Força Miquel.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem