Torna el Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel

El campionat, obert a tothom, es jugarà, novament, al Club Esportiu Valldoreix, del dimecres 1 al dissabte 11 de juny. Les inscripcions es tanquen dimecres

El Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, un torneig que el 2015 va reunir 413 parelles, una xifra gens habitual en un torneig de pàdel, es jugarà, un any més, al Club Esportiu Valldoreix. Aquesta quarta edició es jugarà del dimecres 1 al dissabte 11 de juny, en 1a, 2a, 3a i 4a Categoria Masculí, Femení i Mixta. Les finals es jugaran el diumenge 11 de juny, a partir de les 9 hores. El jutge-àrbitre és Siscu Violeta. Es tracta d'un torneig open (obert a tothom).

Marc Carballeira: "El Força Miquel és la festa major del pàdel"

L'EMD de Valldoreix ha lliurat 3.000 euros al Torneig Força Miquel FOTO: Àlex López Puig

Els dos impulsors i els directors d'aquesta iniciativa solidària són Marc Carballeira, oncle de Miquel Aydogan Maranges, que va morir el 21 d'abril del 2013, a 10 anys, víctima d'un càncer de leucèmia, i Raquel Martínez, sòcia del Club Esportiu Valldoreix. Marc Carballeira ha explicat en la presentació del torneig que el Força Miquel "és la festa major del pàdel. Hi ha qui, tot i està eliminat del torneig, hi ve igualment, perquè s'ho passa bé".

Les inscripcions es tanquen dimecres

La Fundació la Caiza ha donat 3.000 euros al Torneig Força Miquel FOTO: Àlex López Puig

Les inscripcions (avui dimarts n'hi ha 360) per participar en aquesta competició es tanquen aquest dimecres, 25 de maig, a les dotze de la nit. La inscripció té un cost de 30 euros i, enguany, ja no es podrà participar en més d'una categoria. L'organització oferirà un welcome pack molt complet amb obsequis de les empreses col·laboradores. Tots els jugadors disputaran un mínim de 2 partits. Entre els inscrits, cal destacar, entre d'altres, la presència de Víctor Tomás, jugador del primer equip d'handbol del FC Barcelona, i l'humorista Reugenio. També hi haurà un village de 240 m2, un mercadet solidari, activitats pels nens, i un sorteig de regals.

La recaptació, per a l'Hospital Sant Joan de Déu

Els diners que es recaptin del torneig es lliuraran al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. De moment, aquest dimarts, 24 de maig, durant la presentació del campionat, l'EMD de Valldoreix ha lliurat a l'organització un taló de 3.000 euros, i la Fundació la Caixa, un altre de 3.000 euros. També hi ha una Pala 0 per aquell que hi vulgui col·laborar: 2038 9248 6960 0010 0684.

En la primera edició hi van jugar 254 parelles i es van recaptar 23.000 euros; en la segona hi van participar 263 parelles i es van aplegar 17.000 euros, i el 2015, 413 parelles i 28.290 euros.

Presentació del torneig

La presentació del quart Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel s'ha fet aquest dimarts, 24 de maig, a la Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix. L'acte ha estat presidit per Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; David Bayarri, director de la Caixa de Valldoreix i representant de la Fundació la Caixa; Mery Maranges, mare de Miquel Aydogan Maranges; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis, l'empresa responsable de la gestió esportiva del club.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem