El BCR CEM L'Hospitalet guanya la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes

El partit s'ha jugat al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en un dels actes de Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català

El club BCR CEM L'Hospitalet s'ha adjudicat aquest dissabte, 22 d'abril, al migdia, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler la final de la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes, que organitza la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF). En la final, l'equip de L'Hospitalet de Llobregat s'ha imposat (81-10) al Club Bàsquet Granollers. El tercer classificat ha estat el CB Bamesad de Castelló.

Després del partit s'ha fet el tradicional lliurement de premis, en un acte presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Josep Giménez, president de la FCEDF. L'acte també ha comptat amb la presència de Mònica Mateu, presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat i membre de la comissió organitzadora de Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català 2017.

La FCEDF, agraït amb Sant Cugat

El Club Bàsquet Granollers, el BCR CEM L'Hospitalet i el CB Bamestad de Castelló, els tres primers classificats. FOTO: À. L. P.

Josep Giménez ha agraït "la bona acollida que hem tingut per part de Sant Cugat", que ha acollit aquest campionat, i "totes les facilitats que ens ha donat l'Ajuntament. Això ens anima a pensar i somiar a poder fer noves col·laboracions amb l'Ajuntament en els pròxims anys. Aquesta ha estat la primera col·laboració". Giménez també ha dit que, d'ara endavant, la FCEDF i la Unió Esportiva Sant Cugat podrien establir algun tipus de col·laboració.

Abans de la final s'ha fet una jornada de promoció al davant de l'Ajuntament de Sant Cugat i també s'ha jugat un partit d'exhibició al Pavelló 3, entre el CB Bamesad i el Costa Daurada.

La final de la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes és un dels actes que formen part de Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català 2017.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem