El cadet A del CFU Mira-sol Baco guanya la lliga i torna a Primera Divisió

Els de Jonatan Álvarez van baixar la temporada 2013-2014 i tornen a pujar en la 2014-2015

El cadet A del CFU Mira-sol Baco ha finalitzat campió del grup 27 de Segona Divisió, un títol amb el qual aconsegueix tornar a Primera, la categoria que va perdre la temporada passada. El conjunt entrenat per Jonatan Álvarez ha finalitzat primer amb 78 punts i un balanç de 25 victòries, 3 empats i 2 derrotes. Amb els mateixos punts ha acabat el CP San Cristóbal B, amb qui tenia guanyat el goal average.

Jonatan Álvarez explica que l'equip ha hagut de patir força per aconseguir l'ascens: "El partit més important va ser contra Juan XXIII en la penúltima jornada. Va ser una victòria decisiva". Álvarez explica també que la clau de l'ascens ha estat "guanyar al camp dels nostres rivals directes i tenir el goal average a favor contra tots ells".

Objectiu complert

L'ascens de categoria era el principal objectiu del cadet A després de perdre la categoria en l'última temporada: "La temporada passada vam baixar de Primera a Segona i gairebé eren els mateixos jugadors. L'objectiu era recuperar la plaça a Primera Divisió".

La pròxima temporada el cadet A estarà dirigit per Gabriel Fernández Carasa, qui aquesta temporada ha estat entrenador del cadet B. El motiu és que la gran majoria de jugadors del cadet B passaran al cadet A mentre que els actuals jugadors del cadet A –a excepció de tres– seran la pròxima temporada juvenils de 1r any. Jonatan Álvarez entrenarà el cadet B.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem