El CFU Mira-sol Baco femení, primer campió de lliga de futbol-7 de la història

Aquesta ha estat la primera temporada que el club té un equip sènior femení

El sènior femení del CFU Mira-sol Baco ha fet història amb la consecució del títol de lliga en la seva temporada de debut, ja que l'equip es va formar aquesta temporada. A més, aquesta ha estat la primera temporada que la Federació Catalana habilita una lliga de futbol-7, de manera que el Mira-sol ha estat el primer campió de la història del campionat.

El conjunt santcugatenc ha aconseguit el títol gràcies als seus excel·lents números: 21 victòries, 1 empat i 2 derrotes. "No ens esperàvem guanyar, ja que és el primer cop que tenim un femení al Mira-sol, i moltes de les jugadores venien de jugar a futbol sala o futbol-11", explica l'entrenadora, Laura Gil. Amb tot, Gil assegura que "l'equip ha tret molt bons resultats i ha sabut sobreposar-se a les lesions". L'equip va guanyar el campionat en l'última jornada amb una contundent victòria contra el CF Cervelló (9-0).

El futur del futbol femení a Mira-sol

La intenció del club, pel que fa al futur del futbol femení de l'entitat, és aconseguir formar un equip de futbol-11: "La nostra intenció és poder competir a Segona Catalana la temporada que ve. Estem buscant jugadores". Tanmateix, el club vol crear un equip infantil-cadet femení que permeti formar noves jugadores que puguin arribar al primer equip".

El CFU Mira-sol Baco està format per tretze jugadores. Són: Yaiza Carreras, Marta Brau, Mireia Marco, Sílvia Martín, Cristina Leonelli, Anna Gassiot, Anna Vila, Júlia Sangüesa, Marta Sagol, Patrícia Arner, Tessa Barbone, Laura Taberner i Maria Lapido. L'entrenadora és Laura Gil i la delegada Mònica Rebollo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem