El Cadet femení del CV Sant Cugat, campió de Catalunya i plaça al Campionat d'Espanya

El conjunt de Sant Cugat es va proclamar matemàticament campió de la 1a Catalana cadet a falta de 2 jornades per acabar la competició i serà al Campionat d'Espanya que es juga a Castelló

El Cadet femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat es va proclamar el passat cap de setmana campió de Catalunya. Les santcugatenques van fer-se amb el títol de la 1a Catalana cadet (màxima divisió de la categoria), a falta de dues jornades per acabar la Lliga. Ho van aconseguir després de guanyar davant del CECELL Lleida a domicili per un ajustat marcador (2-3).

Amb el títol ja al sarró, el Cadet femení del DSV CV Sant Cugat ja pot pensar en el Campionat d'Espanya. La condició de campió de Catalunya atorga accés directe a aquesta competició. Tot i això, no serà l'únic equip català en participar-hi, ja que hi haurà 2 representants catalans més. Les altres dues places se les hauran de jugar entre 8 equips en uns play-off, que se celebraran el cap de setmana del 19 i el 20 de maig.

Plaça assegurada pel Campionat d'Espanya

L'equip santcugatenc lluitarà pel Campionat d'Espanya durant la setmana que compren del 12 al 19 de juny, a Castelló. Hi participaran 32 equips i es farà una primera fase amb 8 grups de 4, en la que s'enfrontaran en format lligueta els equips del grup corresponent. Posteriorment, els 2 primers classificats de cada grup accediran als vuitens de final. A partir d'aquí, es disputaran els partits en format eliminatòria. 

Abans, però, el Cadet femení vol acabar amb bon peu la competició. El dissabte 12 de maig (18:00h) s'enfronta al CV Vall d'Hebron, segon classificat de la 1a Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem