El Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes busca finalistes

La 28a edició del torneig organitzat per la Federació Catalana de Tennis ja té els 4 últims participants i tots ells buscaran una plaça per la final disputada diumenge a las 10h

El XXVIII Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes segueix el seu curs i dels 16 tenistes que van començar a competir ja només en queden 4. Martín de la Puente, cap de sèrie número 1, i Álvaro Illobre, cap de sèrie número 3, disputaran la primera final el dissabte 3 de novembre a les 10h. D'altra banda, Juan José Rodríguez, 4t del rànquing, i el tres vegades paralímpic Quico Tur, qui va eliminar al cap de sèrie número 2, s'enfrontaran a partir de les 12.30h.


A més, el torneig també s'està disputant en modalitat de dobles i demà es disputaran les respectives semifinals, ambdues a partir de les 15h. Martín de la Puente juntament amb Jorge Iglesias s'enfrontaran a José Coronado i Juan José Rodríguez. Paral·lelament, Francesc Prat i Jordi Ros buscaran un lloc en la final contra Álvaro Illobre i Carlos Pina.


14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat


A més del Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes, el Club Tennis Natació Sant Cugat acull des del dissabte 27 d'octubre un ITF femení, un torneig per a futures jugadores de la WTA que compta amb la presència de tenistes situades entre les 300 millors del rànquing mundial. Amb això, les semifinals s'intercalaran amb l'ITF amb la intenció de cohesionar ambdós campionats.


A part, dissabte 3 de novembre, Àlex CorretjaGustavo Fernàndez, 3a del món en el rànquing de tenistes en cadira de rodes, faran un partit d'exhibició i a més, es durà a terme un partit de Blind Tenis, una modalitat de tenis per a jugadors amb discapacitats visuals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem