El CAR, clau en l'èxit dels esportistes olímpics

La darrera mostra ha estat Mireia Belmonte. La badalonina ha obtingut dues medalles de plata en natació

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) està ben present als Jocs Olímpics de Londres. Una bona part de la delegació espanyola que està a Londres s'hi entrena habitualment. I per una bona part d'aquests el CAR és la seva segona segona casa, ja que hi passen moltíssimes hores de la seva vida entrenant per arribar fins on han arribat. Per la gran majoria la fita és disputar uns Jocs, per uns quants privilegiats és obtenir una medalla. És el cas de Mireia Belmonte, nadadora badalonina, que actualment competeix pel CN Sabadell.

Mireia Belmonte és nedadora del CAR i ha estat protagonista aquesta setmana per partida doble. El dimecres va guanyar la seva primera medalla olímpica a la final dels 200 metres papallona. Aquest divendres ha tornat a repetir plata a la final de 800 metres lliures, una prova on no va estar Erika Villaécija, l'única esportista de Sant Cugat present als Jocs.

Una oficina a Londres

En aquests Jocs el CAR ha decidit donar una passa endavant i traspassar fronteres. El Centre d'Alt Rendiment disposa a Londres d'una oficina que actua de punt de trobada i que té l'objectiu de mostrar i difondre totes les possibilitats que ofereix el centre arreu del món. En aquest sentit l'aspiració és que equips i seleccions internacionals hi puguin fer estades i concentracions a les seves instal·lacions, i a la vegada aquests puguin aportar la seva experiència als esportistes que són residents.

A l'oficina hi ha desplaçades quatre persones del CAR. Són Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del CAR, i els esportistes d'elit Ander Mirambell (skeleton), Lemmen Fatty (saltador d'altura) i Iván Rodríguez Ramallo (atleta).

Dels 270 esportistes espanyols que participen als Jocs 88 són catalans, i d'aquests 42 són residents o usuaris habituals de les instal·lacions del CAR.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem