Presentació al CAR dels vestits de bany olímpics

La selecció espanyola de natació sincronitzada ensenya els dissenys que portaran a Londres

Els vestits de bany que portarà la selecció espanyola de natació sincronitzada a les olimpíades de Londres s'han presentat per primera vegada, aquest dimecres, 25 de juliol, en un acte al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Mari Fe Gómiz ha estat l'encarregada del disseny del duo tècnic i Dolores Cortés, la creadora dels vestits de bany de l'equip tècnic i equip lliure. “Sobretot volia que fos un disseny innovador, però que respresentés al nostre país. Per això he fet els típics pics de vestit de sevillana però amb blanc-i-negre, que és més elegant”, ha explicat Gómiz.

Anna Tarrés, l'entrenadora de la selecció olímpica, ha ressaltat que el vestit de bany més impressionant és el de l'equip lliure: “Fa un efecte mirall que brilla i reflexa el que té al davant. Sota l'aigua ha de ser impressionant”. Segons la seleccionadora, encara falta el casquet, una sorpresa pel cabell que serà “espectacular”.

Mostra de les coreografies

Per presentar els vestits de bany les nedadores els han lluït duran una exhibició dels exercicis amb els que competiran als Jocs Olímpics. Els tres exercicis presentats han estat: el duo tècnic, amb Andrea Fuentes i Ona Carbonell; l'equip tècnic, amb Andrea Fuentes, Ona Carbonell, Paula Klamburg, Clara Baciana, Marga Crespi, Thaïs Enríquez, Alba Cabello i Irene Montruccio; i l'equip lliure (que compta amb les mateixes nadadores que el tècnic). Aquesta nit, en un acte benèfic organitzat per la Federació Espanyola de Natació i l'Associació Espanyola Contra el Càncer, les nadadores presentaran les coreografies al recinte de les Piscines Picornell a Barcelona per últim cop abans de marxar cap a Londres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem