El CAR reuneix 300 esportistes i exesportistes per celebrar el 25è aniversari

L'acte ha estat presidit per Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i pels tres directors que fins ara han dirigit el CAR, Joan Antoni Prat, Francesc de Puig i Joan Fontserè, l'actual director

Fotografia de família de tots els assistens. FOTO: Àlex López Puig Fotografia de família de tots els assistens. FOTO: Àlex López Puig
Els esportistes i exesportistes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat han estat els protagonistes d'un dels molts actes que s'estan organitzant durant aquest 2013 per celebrar el 25è aniversari d'aquest centre esportiu d'elit. Unes 300 persones han participat aquest dissabte, 9 de febrer, d'una visita guiada per les noves instal·lacions del CAR i d'un sopar. Entre els assistents, cal destacar la presència, entre d'altres, de Brigitte Yagüe i Juan Antonio Ramos (taekwondo); integrants de l'equip espanyol de natació sincronitzada; Gervasio Deferr, i els santcugatencs Erika Villaécija i Eloi Rovira.

L'acte més protocolari s'ha celebrat a la Sala d'Actes del CAR, amb la presència d'Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i dels tres directors que fins ara han dirigit el CAR, Joan Antoni Prat, Francesc de Puig i Joan Fontserè, l'actual director.

Els tres directors del CAR, presents
Joan Fontserè
ha destacat la importància de "celebrar aquest 25è aniversari amb els esportistes que durant tot aquest temps ha fet que el CAR de Sant Cugat sigui un centre de referència mundial. Aquest és l'acte més entrenyable de tots els que celebrarem durant aquest 2013". Joan Antoni Prat ha destacat, per sobre de tot, que "l'objectiu principal del CAR és preparar persones i aconseguir una formació integral de l'esportista". Un emocionat Francesc de Puig ha assenyalat que els esportistes són la clau del CAR. "El CAR s'ha fet gran gràcies a vosaltres, els esportistes", ha assegurat.

Ivan Tibau ha lloat la tasca dels dos exdirectors del CAR de Sant Cugat, Prat i de Puig, i de l'actual director, Fontserè. També ha assenyalat que "la resposta que ha tingut aquest acte, amb tanta gent, demostra que els esportistes guardeu un bon record del CAR".

Durant els parlaments, el CAR ha tingut un record especial per Andreu Vivó, que va morir el passat 31 de desembre. S'han projectat unes imatges dels quinze anys que Vivó va està al CAR.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem