Esportistes i exesportistes del CAR celebren el 25è aniversari del centre

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat reunirà dissabte més de 300 exesportistes i esportistes

L'exposició es pot visitar al passadís central del CAR. FOTO: À.L.P. L'exposició es pot visitar al passadís central del CAR. FOTO: À.L.P.
El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat continua celebrant els seus 25 anys d'història. En aquesta ocasió, el centre d'elit reunirà en un sopar exesportistes que han passat pel CAR i els que encara hi entrenen i hi viuen. Entre les més de 300 persones que han confirmat la seva assistència a l'acte cal destacar la presència dels atletes Beatriz Pascual i Reyes Estévez; les nedadores de natació sincronitzada Andrea Fuentes, Gemma Mengual i Ona Carbonell; els taekwondistes Brigitte Yagüe i Juan Antonio Ramos, i els gimnastes Gervasio Deferr i Víctor Cano.

Ivan Tibau presidirà l'acte
L'acte, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 9 de febrer, al CAR, començarà a les 18.30 hores amb una visita a les noves instal·lacions del centre esportiu per a tots aquells exesportistes que no les coneixen. A les 19 hores estan convocats els esportistes que ja les han vist i, després d'una fotografia de família, Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i els tres directors que han dirigit el CAR durant aquests 25 anys donaran la benvinguda als assistents. Els tres directors del CAR han estat Joan Antoni Prat, Francesc de Puig i Joan Fontserè, l'actual director del CAR.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem