Joan Salabert, sis anys més com a president del CFU Mira-sol Baco

El mira-solenc, president des del 2009, afronta el seu segon mandat. La seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions

Joan Salabert dirigirà sis anys més el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco. Salabert, soci número 31 del club, és president de l'entitat des de l'any 2009, i ho serà fins al 2021, quan finalitzarà el seu segon mandat. La seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions a la presidència i, per tant, des del 8 de maig en torna a ser oficialment el president.

Salabert, de 52 anys, empresari i expresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, serà el màxim responsable d'una junta reduïda, en la que també hi continuaran estant Francisco Montiel (soci 18), com a secretari, i Patrícia Arner (sòcia 172), com a tresorera. Els directius que han decidit no continuar per diferents motius són Marisa Oliva, Quique Matallín, Jordi Pueyo i Carles Jaimejuan.

Els reptes del president

Els objectius de Salabert pels pròxims 6 anys són: Fer créixer l'escola de futbol; que tots els equips A acabin jugant a 1a Divisió; aconseguir millores al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol (fer més vestidors i regularitzar el bar); consolidar el futbol femení del club, i que el primer equip pugi a 2a Catalana.

El primer Torneig Eufrasio Montiel, els dissabtes 6 i 13 de juny


La primera edició del Torneig Eufrasio Montiel (que és la continuïtat del torneig d'estiu de l'entitat), en reconeixement a un dels fundadors del club i expresident que va morir el 2014, es jugarà els dissabtes 6 i 13 de juny, en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. La Festa del Soci es farà coincidir en algun d'aquests dos dissabtes del torneig d'estiu.

El 2016, el CFU Mira-sol Baco farà 45 anys des de la seva fundació, i tot i que encara no està definit, l'entitat vol fer algun tipus de celebració.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem