El Club de Rugby Sant Cugat perd contra el Liceo Francés i haurà de remuntar

El conjunt santcugatenc inicia el 'play-off' d'ascens amb una derrota per 12-3 en el partit d'anada de quarts de final

El Club de Rugby Sant Cugat s'ha complicat el passi a semifinals del play-off d'ascens a Divisió d'Honor A després de caure per 12-3 aquest dissabte, 23 de febrer, al camp del Liceo Francés, en el partit d'anada dels quarts de final. Amb aquest resultat els homes de Leo Pereira estan obligats a remuntar a Sant Cugat els 9 punts de diferència en el partit de tornada, que es disputarà el pròxim dissabte 30 d'abril.

Qui guanyi aquest enfrontament de quarts disputarà les semifinals contra el Ciencias Sevilla RC, l'equip que ha aconseguit millor puntuació dels 3 grups en la fase regular i que a més s'ha vist beneficiat per la renúncia del CR Atlético Portuense a disputar els quarts de final. Els altres dos partits de quarts són el CAU València-CR La Vila i el Universidad de Burgos RC-Babyauto Zarautz RT.

Pereira: "Tinc absoluta confiança que podem remuntar"

Leo Pereira, entrenador del Club de Rugby Sant Cugat, ha lamentat que el mal temps hagi condicionat el joc dels seus: "Ha estat un partit dur, de molt de contacte. A nosaltres la pluja ens ha condicionat molt, hem hagut d'adaptar-nos". Malgrat la derrota, Pereira assegura que està content pel partit: "Tret de les dues jugades que ens fan marca, hem fet un partit molt seriós"

L'entrenador, a més, confia que l'equip remuntarà en el partit en la tornada: "És una eliminatòria totalment remuntable. Estem parlant d'una marca i un cop. No és ni molt menys impossible, jo tinc absoluta confiança que podem remuntar". El partit es disputarà en l'horari habitual, el dissabte, a les 16 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem