El Club Handbol Sant Cugat es queda a les portes de la final de la Copa Catalana

Els vermell-i-negres van caure en les semifinals vers al Club Handbol Bordils per un resultat de 30 a 27 i posa punt final a la seva temporada

El primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat va jugar dissabte 16 de juny les semifinals de la Copa Catalana "Gonzalo Usero" a Barberà del Vallès. Enfront, el Club Handbol Bordils, equip d'una categoria superior que el club santcugatenc i que disputa la Divisió de Plata.

El partit, disputat a les 17.45h, va començar amb una primera part molt igualada. Els vermell-i-negres, tot i no estar molt fins defensivament, van mostrar un gran encert de cara a porteria, cosa que els va permetre mantenir el marcador ajustat. Quan s'estava arribant al final de la primera part, 2 minuts de desconnexió dels jugadors santcugatencs van permetre que el CH Bordils anotés un parcial de 3 a 1 i s'anés vencent als vestidors amb un avantatge de 40 gols.

En la represa, el guió del partit va ser similar al de la primera part, amb un intercanvi de gols entre ambdós equips. No obstant això, una acumulació d'exclusions per part dels santcugatencs va dur el marcador a una diferència de 7 gols a favor del club de Bordils.

Quan més difícil s'estava posant el partit, el CH Sant Cugat va assumir riscos, jugant amb una defensa oberta, cosa que els va permetre col·locar-se a un sol gol de CH Bordils, quan encara faltaven uns 6 minuts de partit. Finalment, l'equip rival va augmentar la intensitat i va acabar ampliant la diferència aconseguida, deixant el definitiu 30 a 27 en el marcador.

Per a David López, entrenador de la temporada del CH Sant Cugat: "Hem sabut ser competitius vers un gran equip i valoro molt que no tiressin la tovallola quan el partit estava costa amunt"

En les altres semifinals, el Club Handbol Sant Esteve de Sesrovires va guanyar amb solvència el partit vers al BM La Roca per un resultat de 29 a 22. No obstant això, en la final disputada al pavelló de Bordils, l'equip local va imposar la seva superioritat i va vèncer 31 a 23.

Amb l'eliminació del club santcugatenc de la Copa Catalana "Gonzalo Usero", el club dóna per finalitzada la temporada i David López, entrenador, abandona el club. El seu nou projecte serà al capdavant del Club Handbol Sant Vicenç.