El Club Handbol Valldoreix començarà la lliga a la pista del CH Vilamajor

La primera jornada del grup B de la 3a Catalana Preferent es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre

El Club Handbol Valldoreix iniciarà la temporada 2015-2016 a la pista del CH Vilamajor. Ho farà en el grup B de la 3a Catalana Preferent, el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre. Després de 26 jornades de competició, el CH Valldoreix tancarà la lliga a la pista del GEiEG C. Els valldoreixencs han estat 10ns de 14 equips aquesta campanya 2014-2015, al grup B de 3a Catalana Preferent.

Els partits de la primera volta

En la primera volta, el conjunt valldoreixenc jugarà sis partits fora de casa: CH Vilamajor (ha estat 7è al grup B de 3a Catalana Preferent), CH Montgrí (ha descendit de 2a Catalana), Joventut Handbol Mataró C (3r al grup B), CH Esplais (ha pujat de 3a Catalana), H. Poblenou B (9è al grup A), i H. Esplugues C (13è i penúltim al grup B).

 

Al pavelló de Valldoreix rebrà set conjunts: CH Cardedeu B (4t al grup B), H. Garbí de Palafrugell (8è al grup B), CH Ràpid Cornellà (ha pujat de 3a Catalana), Liceo Francès (5è al grup A), OAR Gràcia Sabadell C (ha descendit de 2a Catalana), CH Sant Andreu (11è al grup B), i GEiEG C (ha descendit de 2a Catalana).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem