El Club Muntanyenc Sant Cugat treballa per crear un grup de marxa nòrdica

Una cinquantena de socis i no socis de l'entitat han participat en una sessió informativa

El Club Muntanyenc Sant Cugat podria tenir un grup de marxa nòrdica. I després de l'èxit d'assistència (més dones que homes) d'una xerrada informativa impartida per Xavier Ortega, del Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola, tot indica que s'acabarà creant.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, s'ha mostrat "del tot sorprès" per la resposta d'aquesta sessió informativa sobre la marxa nòrdica: "No m'esperava que vingués tanta gent. Vam convocar aquesta sessió per veure si hi havia socis interessats i l'assistència ha demostrat que hi ha molt d'interès en aquest esport". Pròximament, el CM Sant Cugat convocarà un curs d'iniciació a la marxa nòrdica (d'una durada de 4 hores).

Una cinquantena de socis i també no socis del Club Muntanyenc Sant Cugat han participat de la sessió que ha ofert Ortega, instructor titulat en marxa nòrdica i en esquí de muntanya.
 

La marxa nòrdica

El cerdanyolenc ha explicat que és un esport fàcil d'aprendre, que el pot practicar tothom (independentment de l'edat i la condició física), que és molt sociable, que es pot fer en qualsevol lloc (muntanya, ciutat i platja), el poc cost econòmic d'aquesta disciplina esportiva, i ha destacat els molts beneficis que aporta a la salut d'una persona.

El conferenciant també ha mostrat la tècnica de la marxa nòrdica i el material que s'utilitza, roba còmode, vambes i dos bastons. Xavier Ortega ha dit que la marxa nòrdica "és molt més que caminar amb bastons. És un dels esports del futur".

En una segona fase, la marxa nòrdica es podria aplicar a la secció d'atletisme adaptat del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem