El Club Tennis Natació, a la fase final de l'estatal de 3a Categoria de veteranes de pàdel

La fase prèvia d'aquest Campionat d'Espanya s'ha disputat, també per primera vegada, al CTN Sant Cugat

L'equip femení de pàdel del Club Tennis Natació Sant Cugat s'ha classificat per primera vegada en els seus més de 50 anys d'història de l'entitat per jugar la fase final del Campionat d'Espanya de 3a Categoria Veteranes Femení. Aquest campionat es jugarà del 16 al 18 de novembre, a Pamplona.

La fase prèvia s'ha disputat, també per primera vegada, al CTN Sant Cugat, del 18 al 21 d'octubre. L'equip capitanejat per Marta Petrus ha superat en primera ronda l'Stadium Casablanca de Saragossa, per 5 punts a 0, i en semifinals, l'MG de Saragossa, per 3 a 2. Ja en la final, les santcugatenques han derrotat el Cercle Sabadallès 1856, per 5 a 0.

Petrus: "Jugar a casa ha estat un plus afegit"

Marta Petrus ha assenyalat que "estem molt contentes. És molt important que un club com el nostre hagi demanat ser la seu de la fase prèvia. Hem jugat a casa i ha vingut molta gent a veure'ns. Ha estat un plus afegit". La capitana també ha destacat "tot el suport que hem rebut per part del Jaume Carreras", el director tècnic esportiu de la secció de pàdel de l'entitat.

L'any 2017, aquest conjunt del CTN Sant Cugat va jugar, també per primera vegada, la fase de classificació, que es va jugar a Tarragona i on les santcugatenques no van poder superar la primera ronda.

Les protagonistes

Les jugadores de l'equip són: Alma Hidalgo, Sandra Solé, Judith Gómez, Tània Sanz, Mònica Fazio, Gemma Hidalgo, Marta Fabrech, Ana Valdés, Marta Escudero, Cristina Mauri, Dolors Vilanova, Cristina Serra, Mònica Ibáñez, Marta Petrus, Cristina Molina, Aure González, Gemma Arqués, Mariola Tasso, Macarena Rodríguez i Carmen Juan-Torres.

 
Comentaris

Destaquem