El Club Tennis Natació anuncia les dates dels pròxims actes del 50è aniversari

El 9 d’abril es jugarà el partit del record, un partit de tennis on es reviurà la final de dobles del Campionat d’Espanya Infantil Manuel Alonso del 1986, que van guanyar Alex Corretja i Alex Bragado

Després de la presentació, el passat 26 de novembre, del programa d’actes del 50è aniversari del Club Tennis Natació Sant Cugat, l’entitat ja ha fet públic les dates dels següents actes que es faran per commemorar les noces d'or del club esportiu.

El partit del record

El dissabte 9 d’abril es jugarà el partit del record, un partit de tennis on es reviurà la final de dobles del Campionat d’Espanya Infantil Manuel Alonso del 1986, que van guanyar Alex Corretja i Alex Bragado. També hi jugarà Moisés Pozo, i Carlos Labrador està pendent de confirmació. També està previst muntar una petita exposició dels diferents Campionats d’Espanya Infantil Manuel Alonso que ha acollit el CTN Sant Cugat.

Conferència Ser Només Pares

El dissabte 19 de març, el CTN Sant Cugat oferirà la conferència Ser Només Pares, a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí. La xerrada també comptarà amb la participació del santcugatenc Alex Corretja, extennista d'elit. L'acte es farà a la sala d'actes de l'entitat, a les 12 hores.

L'exposició del 50è aniversari

L'exposició del 50è aniversari del club es podrà visitar del 7 al 22 de maig, a la Casa-Museu Cal Gerrer. Com ja estava previst, es farà l'obra de teatre El metge a garrotades, de Molière, el 21 de maig.

Sopar de gala i presentació del llibre

També s'ha confirmat que el sopar de gala del 50è aniversari tindrà lloc el 9 de juliol, al voltant de la piscina del club i que la presentació del llibre commemoratiu del 50è aniversari tindrà lloc el 28 de desembre. El club, ara amb 2.000 socis i 700 famílies, es va constituir oficialment el 12 de gener de 1967, tot i que els socis fundadors de l'entitat es van reunir el 28 de desembre de 1966 al restaurant santcugatenc el Meson per decidir el naixement d'aquest club.

Des del gener i fins al desembre del 2016, el CTN Sant Cugat organitzarà més d'una vintena d'activitats per a tots els públics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem