El Club Voleibol Sant Cugat vol guanyar a casa la Superlliga Júnior Femenina

La competició es jugarà del 23 al 26 de febrer al pavelló municipal de Valldoreix i hi participaran dotze equips juvenils de tot l'Estat espanyol. El juvenil A de Rafa Ruiz va acabar quart en l'edició del 2011

Amb l'objectiu de lluitar pel títol, el Club Voleibol Sant Cugat organitza, del 23 al 26 de febrer, al pavelló municipal de Valldoreix, la quarta edició de la Superlliga Júnior Femenina, competició de la Federació Espanyola de Voleibol. L'entitat local ja va organitzar al 2010 la segona fase d'aquest campionat, previ a la fase final.

Hi participaran dotze equips juvenils de tot l'Estat espanyol. El CV Sant Cugat ha estat enquadrat en el grup A, amb l'Arona Stop&Shop (Tenerife) i l'Haro Rioja Voley. En el grup B hi jugaran l'Emevé Laboratorios Núpel (Lugo), el CV Esplugues i el Gran Canaria 2014 (Las Palmas). En el C, els conjunts que s'enfrontaran són el CVB Barça, el CV San Roque (Las Palmas) i el Feel Volley Alcobenas (Madrid). En el D es veuran les cares el CV Vall d'Hebron (Barcelona), el Jamper Aguere (Tenerife) i el Nuchas Eurochamp Murillo (La Rioja).

El juvenil A, molt destacat a la lliga
El juvenil A del CV Sant Cugat
, capitenajat per Clàudia Martínez, hi participarà per tercer any consecutiu. En l'edició del 2011 va finalitzar en la quarta plaça. En el Campionat de Catalunya de Primera Divisió, el CV Sant Cugat és el primer classificat amb diferència, amb dotze punts més que el segon, el CVB Barça. L'equip que entrena Rafa Ruiz ha guanyat els setze partits que ha disputat, amb 48 sets a favor i 0 en contra.

L'acte ha estat presentat aquest dilluns a la tarda a la Sala de Premsa de l'Ajuntament i ha estat presidit per Xavier Tizón, regidor d'Esports de Sant Cugat; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, i Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat.

Miquel Martínez ha destacat el nivell dels conjunts participants: “El potencial d'aquests equips és molt alt. Venen els millors conjunts espanyols en categoria juvenil”. Martínez ha assenyalat que el juvenil A del CV Sant Cugat és un dels equips favorits a la victòria final. “El nostre equip és molt competitiu. Sabem que podem competir per aquest títol”, ha afirmat. Xavier Tizón ha ressaltat el fet que aquesta competició “sigui un esdeveniment de referència a nivell estatal”. Finalment, Maribel Zamora ha assenyalat que el CV Sant Cugat “és una entitat que li dóna molta importància als equips de base. La treballa molt bé”.

En la roda de premsa, Miquel Martínez ha explicat que l'Ajuntament de Sant Cugat ha fet alguns arranjaments en els vestidors del pavelló municipal de Valldoreix de cara a la Superlliga Júnior Femenina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem