Bogeria o il·lusió?

Els dies 23 al 26 de febrer el Club Voleibol Sant Cugat organitza al Pavelló de Valldoreix una competició que es diu Superlliga Junior. És una competició oficial estatal organitzada anualment per la Reial Federació Espanyola de Voleibol.

El equips participants estan formats per jugadores en edat cadet i juvenil, això en voleibol aplega cinc anys des del 1993 al 1997. Hi participaran un total de 12 equips que representaran als equips espanyols dels clubs més involucrats en la formació de base o clubs en què aquest esport està en plena expansió, cas del equips de la Rioja. Es tracta, per tant, d'una competició de prestigi que reuneix l'elit del voleibol de base estatal.

Catalunya estarà representada per quatre entitats
; Vall Hebron, Barça, Esplugues i nosaltres; juntament amb Canàries amb quatre entitats més; Canàries 2014, CV San Roque, Tenerife Sur i Aguere ens confirma com les comunitats mes potents en la promoció d’aquest esport. Tancarien el cartell clubs emergents de gran potencial com el Alcobendas, Haro Rioja i Murillo, i un històric de grandíssim prestigi el EMEVE de Lugo. En definitiva, tots els que venen la volen guanyar.

Perquè a Sant Cugat aquest any? Com a club ho tenim clar. Tenim un gran equip que es mereix celebrar a casa un títol estatal com aquest davant de totes les seves companyes i que tot el club pugui gaudir del espectacle. El repte més difícil; transmetre a la ciutat que a Valldoreix hi haurà un gran espectacle.

Que ningú s’equivoqui, fer aquesta competició a Sant Cugat no és una bogeria és un demostració de la voluntat, de la il·lusió, de la capacitat d’organitzar d’un club que treballa per mantenir per a les seves noies un model formatiu i esportiu de referència, la crisi ens dona unes oportunitats que estem intentant aprofitar.

Us esperem a tots a Valldoreix!!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem