El CV Sant Cugat juga aquest diumenge la final de la Superlliga Júnior

Les santcugatenques guanyen per 3 sets a 0 el Feel Volley Alcobendas i es jugaran el títol amb el Gran Canaria 2014

Les jugadores celebren el passi a la final. FOTO: P. Fernández Les jugadores celebren el passi a la final. FOTO: P. Fernández
CV Sant Cugat 3 - Feel Volley Alcobendas 0

Club Voleibol Sant Cugat: Clàudia, Orozco, Paula, Brun, Sara, Ainhoa i Rodríguez (lliure) –equip inicial– Mònica.

Feel Volley Alcobendas: Muller, Unzué, D'Errico, Lería, Figueroa, Elizaga i Iglesias (lliure) –equip inicial– Lobato, Martínez, Ele.

Sets: 25-21, 27-25, 25-18

Pavelló de Valldoreix. 350 espectadors. Semifinals de Superlliga Júnior

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat disputa aquest diumenge, a les 12 hores, la final de la Superlliga Júnior que des de dijous es disputa al Pavelló de Valldoreix. El rival serà el Gran Canaria 2014, un rival potentíssim com ho ha estat el Feel Volley Alcobendas, el rival d'aquest dissabte a les semifinals.

Les santcugatenques, sense cedir cap set en tot el campionat, s'han plantat a la final després de vèncer amb claredat el conjunt madrileny. El CV Sant Cugat ha estat notablement superior a l'equip visitant, un equip que avui ha sortit amb un sis inicial format íntegrament per jugadores que habitualment juguen amb el primer equip a Superlliga 2.

Amb un Pavelló de Valldoreix ple com mai per animar el CV Sant Cugat s'ha iniciat el primer set, que ha estat de clar color local. Les vermell-i-negres sempre han anat pel davant, tot i que ens els punts finals les madrilenyes han escurçat distàncies (23-21, amb un parcial de 2-6). Finalment les locals s'han anotat el primer parcial del partit per 25-21.

En el segon set han estat les visitants les que han imprimit més ritme i les que han manat en el marcador. S'ha arribat, novament, amb un marcador ajustat al final i ha estat aleshores quan s'ha produit el resorgiment. Les locals han salvat dues pilotes de set i finalment s'han imposat per 27-25 en un set que pràcticament tenia fet el conjunt visitant.

Ha fet molt de mal el final de segon set perquè en el tercer l'Alcobendas ha abaixat els braços. Massa Sant Cugat per un Alcobendas que jugarà amb el CV Vall d'Hebron el partit pel 3r i 4t lloc.

A un partit de fer història

Demà el CV Sant Cugat té la oportunitat de guanyar per primera vegada la Superlliga Júnior, una competició que juguen els millors equips de base de l'estat espanyol. El rival, el Gran Canaria, ha estat el guanyador de les últimes dos edicions. L'entrenador, Rafa Ruiz, està convençut de guanyar: "hem de pensar que guanyarem, com ho hem fet avui. Hem d'estar mentalitzades, encara que sabem que serà difícil".

El CV Sant Cugat té a favor els números, que aquest any són d'escàndol. En cap de les competicions que juga ha cedit un sol set. Fins i tot avui ha estat capaç de donar la volta a un segon set que semblava que es decantaria del costat visitant: "ha estat el punt d'inflexió" ha explicat Ruiz. "Aquestes noies tenen mentalitat guanyadora".