El derbi acaba en empat i no li serveix ni al Sant Cugat Esport FC ni al Junior FC

El Sant Cugat Esport FC (40 punts) és a 3 punts del descens, mentre que el Junior FC (34 punts) és a 5 punts de la permanència

El derbi santcugatenc de futbol entre els primers equips del Sant Cugat Esport FC i el Junior FC, que s'ha jugat aquest diumenge, 17 de maig, a la ZEM Jaume Tubau, ha acabat amb empat a 0 gols. Ha estat el primer derbi en el qual no hi ha gols. Després de l'antepenúltima jornada de lliga al grup 3 de 2a Catalana, el Sant Cugat Esport FC (40 punts) és a 3 punts del descens, mentre que el Junior FC (34 punts) és a 5 punts de la permanència. La primera plaça de salvació la marca l'Espluguenc FA (39 punts), amb qui els blau-i-negres hi tenen el goal average a favor. El Junior FC té el goal average favorable amb el Martorell CF, l’AE Prat B i l’Espluguenc FA, mentre que el té en contra amb el CE Olivella.

Amb tot, a banda dels 5 equips que baixaran a 3a Catalana, segons els ascensos i descensos compensats, podria haver-hi més conjunts que acabin perdent la categoria i baixant a 3a Catalana.

A més a més, en aquesta jornada els resultats no han afavorit ni al Sant Cugat Esport FC i ni al Junior FC ja que han guanyat el Martorell CF, al camp de la Peña Unión Deportiva Málaga Club (1-2), l'AE Prat B, davant la UD San Mauro (2-0), l'AE Moja, contra el CE Olivella (2-1), i la UE Sant Joan Despí, al terreny de joc del líder, la UD Unificación Bellvitge (0-1). L'Espluguenc FA ha tret un empat (3-3) en la seva visita al Can Vidalet CF, quart classificat.

Poques ocasions de gol

En la primera part, l'ocasió més clara ha estat pel Junior FC en el minut 20, quan el davanter Mayol s'ha plantat sol davant el porter Víctor i ha xutat fora a l'esquerre de la porteria local. En el minut 37 ha estat expulsat amb vermella directe el defensa del Sant Cugat Esport FC, Solano, després de donar una empenta a Paco Barbudo, que ha topat amb la tanca del camp.

En el segon temps, Marcos ha tingut una clara ocasió en el minut 32, quan s'ha quedat sol davant el porter Sergio, però un mal control li ha acabat regalant la pilota al porter visitant.

José Alcaraz i Hans Schönhöfer s'estrenen en el derbi

Tant José Alcaraz com Hans Schönhöfer no van dirigir el primer derbi, que es va jugar el 20 de desembre, en la 15 jornada de lliga. En el partit d’anada, el Junior FC es va imposar al Sant Cugat Esport FC per 2 gols a 1.

Alcaraz, en declaracions al TOT Sant Cugat, ha explicat que estic content perquè hem après la lliçó de la setmana passada al camp del Martorell CF, en el que ens van expulsar Carlos Vidal i vam perdre 5-2. Els jugadors s'han posat el mono de treball i han sabut patir. Això, a l'equip el fa fort. Ara ens fa falta guanyar un partit per assegurar-nos la permanència. Alcaraz seguirà dirigint el primer equip la pròxima temporada 2015-2016, segons ha explicat el mateix tècnic.

Hans Schönhöfer, entrenador del Junior FC i també director tècnic esportiu de la secció de futbol de l'entitat, ha explicat al TOT Sant Cugat que la permanència a la categoria es complica molt. Ho tenim molt, molt difícil. Hem d'arribar en l'última jornada al camp de l'AE Moja amb alguna possibilitat. No depenem de nosaltres mateixos. Estem en mans dels altres i hem d'esperar que fallin. Lluitarem fins al final. Schönhöfer ha dit també que els jugadors han fet un esforç molt gran. No els hi puc recriminar res".

Dues jornades de patiment

En les dues últimes jornades de lliga, el Sant Cugat Esport FC es desplaçarà al camp de la UD Gornal, i rebrà en l’última jornada l’Espluguenc FA. El Junior FC rebrà en la penúltima jornada de la competició la Peña Unión Deportiva Málaga Club, 18è i últim amb 19 punts (equip ja descendit a 3a Catalana), i en l’última jornada visitarà l’AE Moja, 11è amb 40 punts.

Sant Cugat Esport FC 1 – Junior FC 1

Sant Cugat Esport FC: Víctor, Solano, Rueda, Maxime, Ezquerra, Pipa (Arnau, 85'), Rubén (Marcos, 67'), Rojas (Xavi Martín, 60'), Gerard (Raúl, 76'), Carrera (Romera, 89') i Benítez.
 

Junior FC: Sergio, Bernat (Yago, 67'), Pablo, Víctor Torras, Nacho Moretones (Oriol Tàrrega, 85'), Mario, Mayol (Alex Andreu, 76'), Paco Barbudo (Joan Suriol, 55'), Crespo, Xavi Sallent i Oriol Cabanas (Nico, 67').
 

Àrbitre: Edgar Cardoso Vilana. Els àrbitres assistents han estat David Nadal i Víctor Orgaz. Ha ensenyat targetes grogues als locals Solano (18'), Rojas (25'), Gerard (28'), Maxime (36') i Benítez (72'), i als visitants Paco Barbudo (10'), Bernat (48'), Nacho Moretones (60') i Nico (89'). També ha ensenyat targeta vermella directe al local Solano (37').
 

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau

Públic: 250 espectadors.

Jornada: 32a i antepenúltima jornada de lliga del grup 3 de 2a Catalana de futbol

Més informació
 
Comentaris

Destaquem