El DSV Club Voleibol Sant Cugat, el club amb més fitxes femenines de l'Estat

El club i la federació catalana han anunciat a la presentació que Sant Cugat està molt interessada a acollir el Campionat d'Espanya infantil de voleibol femení

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha presentat aquest divendres 23 d'octubre els seus 20 equips i les prop de 270 jugadores que aquesta temporada 2015-2016 vesteixen la samarreta del club. Els conjunts del DSV Club Voleibol Sant Cugat són: 3 sèniors, 1 màster, 4 juvenils, 4 cadets, 7 infantils i 1 aleví. 

Amb 19 equips íntegrament femenins –si descomptem l'equip màster, integrat per mares i pares–, el DSV Club Voleibol Sant Cugat és també el club amb més fitxes femenines de Catalunya i Espanya. I un altre rècord: el club té el sènior de Superlliga 2 més jove de tota la categoria.

Mira les millors fotografies de la presentació

Candidats a acollir el campionat d'Espanya infantil

La Federació Catalana de Voleibol i el DSV Club Voleibol Sant Cugat han anunciat a la presentació que el club ha presentat candidatura per ser seu del campionat d'Espanya infantil de voleibol femení. Segons el president del club, Lluís Moreno, el club té el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, que ja ha donat el vistiplau a l'organització d'aquest esdeveniment, i de la Federació Catalana de Voleibol: "És l'única candidatura que presenta un club de la federació catalana. La federació està pressionant molt perquè sigui una candidatura d'èxit perquè aquest any coincideix amb el seu 60è aniversari".

Objectiu: competir i gaudir del voleibol

Les sèniors i les alevines, les més grans i les més petites. FOTO: Aïda Sotelo

El president de l'entitat, Lluís Moreno, ha assegurat que l'objectiu que es fixa en comú per a tots els equips és que les jugadores gaudeixin de jugar al voleibol: "El que vull que diguin les nenes quan acabi la temporada és: quina temporada més maca i com he gaudit! Que totes les nenes, estiguin a la categoria i a la divisió que estiguin, gaudeixin del voleibol i de l'esport en general".

Quant a objectius esportius, el club aspira a què el sènior A disputi la fase d'ascens i pugui pujar a Superlliga, i que els equips A infantil, cadet i juvenil disputin el campionat d'Espanya. "Jo penso que aquesta temporada tenim la possibilitat que els tres equips juguin el campionat d'Espanya. Seria una fita històrica, mai s'ha aconseguit".

L'acte de presentació dels equips ha comptat també amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, i Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania de l'Ajuntament.

El sènior B rep el trofeu de campió de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor

  Maribel Zamora lliura a Mònica Martínez el títol. FOTO: Aïda Sotelo

El sènior B del DSV CV Sant Cugat ha rebut el trofeu de campió de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor, que es va adjudicar el dissabte 3 d'octubre al Pavelló de Valldoreix. Aquesta competició la van jugar els 10 equips que militen a la Primera Nacional Femenina. Aquests 10 conjunts són: CV Sant Boi, CH Bordils, Ferrolan Vòlei Rubí, CV Vall d'Hebrón, CV Premià de Dalt, CV Esplugues, CVB Barça B, CECELL Lleida, CN Sabadell i DSV CV Sant Cugat B.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem