El DSV Club Voleibol Sant Cugat presenta divendres els seus 20 equips

Durant l'acte, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol lliurarà al sènior B el trofeu de campió de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor

El DSV Club Voleibol Sant Cugat presenta aquest divendres, 23 d’octubre, a les 20 hores, al Pavelló de Valldoreix, els 20 equips (270 jugadores) d’aquesta temporada 2015-2016 . Aquests 20 conjunts són 3 sèniors, 1 màster (integrat per pares i mares del club), 4 juvenils, 4 cadets, 7 infantils i 1 aleví.

Durant la presentació dels equips, la presidenta de Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, lliurarà al sènior B del DSV CV Sant Cugat el trofeu de campió de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor, que es va adjudicar el dissabte 3 d'octubre al Pavelló de Valldoreix. Aquesta competició la van jugar els 10 equips que militen a la Primera Nacional Femenina. Aquests 10 conjunts són: CV Sant Boi, CH Bordils, Ferrolan Vòlei Rubí, CV Vall d'Hebrón, CV Premià de Dalt, CV Esplugues, CVB Barça B, CECELL Lleida, CN Sabadell i DSV CV Sant Cugat B.

Personalitats presents en l'acte

L'acte comptarà amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Lluís Moreno, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat. També està previst l'assistència d'un representant del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

El primer equip descansa

El sènior A femení del DSV CV Sant Cugat li toca jornada de descans en la 3a jornada del grup B de Superlliga 2 Femenina. Les de Rafa Ruiz són 3es de 10 equips amb 6 punts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem