El femení del Club de Rugby Sant Cugat es queda a la Divisió d'Honor B

Les blau-i-negre són derrotades per l'Industriales de Madrid i no passen a semifinals de la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor

Les noies del primer equip del femení del Rugby Sant Cugat, han caigut derrotades 12 a 22 aquest migdia a casa contra l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas Rugby. L'equip madrileny, amb aquesta victòria, serà qui ocupi la plaça de semifinals de la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor.

Superioritat sense recompensa

Les noies entrenades per Albert Casorrán han sortit a pel partit des del primer moment i no han trigat massa a obtenir la recompensa. En el minut 10 Elisabet Segarra ha aconseguit realitzar la primera marca per les santcugatenques, però el xut ha anat fora i no han pogut sumar els 2 punts extra. A mesura que ha anat avançant la primera part, l'Industriales ha anat entrant en el partit, però la bona defensa de les locals les impedia anotar. No obstant això, en el 34 ha arribat l'empat a 5, però 3 minuts més tard les blau-i-negre han respost amb el 12 a 5, gràcies a una nova marca d'Elisabet Segarra i al xut de Natalia Palou.

La segona part ha estat més igualada. L'entrenador del Sant Cugat, Albert Casorrán reconeixia que en la primera part "hem estat molt superiors però no s'ha reflectit al marcador, però en la segona part elles han fet un canvi molt potent en la pressió en la línia i en la conservació de pilotes i han acabat materialitzant". La superioritat s'ha acabat traduint en el segon assaig de les visitants en el minut 66 de partit. 4 minuts més tard ha arribat el tercer en una carrera en solitari d'una jugadora madrilenya i, a les acaballes, el quart assaig amb el corresponent xut que han deixat el 12 a 22 definitiu.

Això el Sant Cugat ho té (públic que anima) i és un valor afegit  que ens dóna moltíssima qualitat

Tot i la bona temporada, Casorrán ha valorat molt positivament la temporada i ha elogiat l'orgull de les seves jugadores: "l'esperit i la intensitat d'aquest equip estant ja fora de temps i intentant fer marques, és impressionant". També ha agraït el públic de La Guinardera, avui plena, "això el Sant Cugat ho té i és un valor afegit que ens dóna moltíssima qualitat".

Bona temporada del Sant Cugat

Amb aquest partit el Sant Cugat tanca una gran temporada en què les jugadores han portat el club fins al subcampionat de la Divisió d'Honor Catalana. L'any que ve, es podrà veure a les santcugatenques a la Divisió D'Honor B, la segona màxima categoria del rugbi estatal femení.