El Rugby Sant Cugat femení es jugarà l'accés a les semifinals de la promoció d'ascens

El primer equip rebrà l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas de Madrid el diumenge 24 de març, després d'apallissar (82-0) el XV Rugby Múrcia

Després d'apallissar el XV Rugby Múrcia, per 82 punts a 0, aquest diumenge, 17 de març, al matí, a la ZEM La Guinardera, el primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat es jugarà el pròxim diumenge, 24 de març, la segona posició del grup B de la promoció d'ascens a la Lliga Iberdrola que també dona el passi a jugar les semifinals. Ho farà contra l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas de Madrid, que en la primera jornada també va superar amb molta facilitat el XV Rugby Múrcia (0-82). Aquest enfrontament, corresponent a la tercera i última jornada de la promoció d'ascens, es jugarà a la ZEM La Guinardera, a les 12 hores.

GetFileAttachment 3

El Club de Rugby Sant Cugat ha estat molt superior al XV Rugby Múrcia. FOTO: Lali Álvarez

Victòria incontestable

En la segona jornada, el CR Sant Cugat, que en la primera jornada va perdre al camp de les CP Les Abelles de València, per 55 punts a 14, ha guanyat amb solvència al XV Rugby Múrcia. Des del minut 5 de partit, l'equip entrenat aquesta temporada per Albert Casorrán no ha donat cap mena d'opció a les de Múrcia, que no han ofert resistència. En la mitja part, el CR Sant Cugat ja s'imposava per un clar 48 a 0.

Albert Casorrán: "En els partits que executem les nostres opcions, surten a la perfecció"

L'entrenador del sénior femení del CR Sant Cugat, Albert Casorrán, ha explicat després del partit que "hem jugat molt bé i molt ordenades. Hem fet el que havíem de fer. En els partits que executem les nostres opcions, surten a la perfecció, com en la semifinal de la Divisió d'Honor Catalana que vam guanyar a la UE Santboiana". Casorrán també ha afegit que "hem treballat molt bé la pressió i hem ofert un joc molt dinàmic. Hem jugat de pressa, molt bé a fora, hem trobat poca oposició i nosaltres hem sabut atacar molt bé".

Albert Casorrán: "Hem de competir i centrar-nos molt en els nostres punts forts, i intentar veure a on els podem fer mal"

En aquesta segona jornada, l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas ha perdut a casa contra el CP Les Abelles, per 19 a 34. Així, el CP Les Abelles, que en l'última jornada s'enfrontarà al XV Rugby Múrcia, lidera la classificació amb 10 punts; l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas i el CR Sant Cugat tenen 5 punts, i el XV Rugby Múrcia, no ha puntuat.

 

Respecte al partit clau amb l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas, el tècnic santcugatenc ha afirmat que "ens jugarem la segona plaça del grup, i veurem quines opcions tenim. Hem de competir i centrar-nos molt en els nostres punts forts, i intentar veure a on els hi podem fer mal. I, més enllà que tinguem opcions reals a guanyar o no, que aquest partit ens faci créixer com a equip, i ser millor equip".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem