El femení del CR Sant Cugat, a la final de la màxima categoria del rugbi català

Per primera vegada en els 32 anys d'història de l'entitat esportiva local, les d'Albert Casorrán opten a guanyar la Divisió d'Honor Catalana Femenina

Per primera vegada en els 32 anys d'història del Club de Rugby Sant Cugat, el sènior femení jugarà la final del play-off pel títol de la Divisió d'Honor Catalana Femenina, la màxima categoria del rugbi català. Ho farà el pròxim dissabte, 2 de març, a les 12 hores, al Camp Municipal de Rugbi La Foixarda, a Barcelona, contra el Barcelona Universitari Club (BUC). En les semifinals, que s'han disputat aquest dissabte, 23 de febrer, al Camp Municipal Can Vinader de Castelldefels, el CR Sant Cugat ha sorprès al campió de la lliga regular, la UE Santboiana, a qui ha superat per 17 punts a 21. En l'altra semifinal, el BUC ha guanyat (23-10) al GEiEG.

Albert Casorrán: "Hem jugat un partit perfecte"

L'entrenador de l'equip femení del CR Sant Cugat, Albert Casorrán, que aquesta temporada 2018-2019 s'estrena a la banqueta d'aquest conjunt, ha explicat al TOT Sant Cugat que "hem plantejat molt bé el partit. Coneixíem el potencial de la UE Santboiana, amb els seus punts forts i dèbils, i hem jugat un partit perfecte". De cara a la final, Casorrán ha dit que "el BUC no té tantes individualitats com la UE Santboiana, però té un equip molt complet i fort. Afrontem aquest partit amb la mateixa il·lusió que ho vam fer amb la UE Santboiana".

El CR Sant Cugat, quart en la lliga regular

En la lliga regular, el CR Sant Cugat ha finalitzat en la quarta posició, amb 35 punts (7 victòries i 7 derrotes), per darrere de la UE Santboiana (55 punts), BUC (54 punts) i GEiEG (53 punts). En la Divisió d'Honor Catalana Femenina, que s'ha jugat del 6 d'octubre al 14 de febrer, en 14 jornades, també hi han participat el Castelldefels Rugby Unió Club (CRUC), el Club Natació Poble Nou (CNPN), el CE INEF Lleida i el Gòtics RC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem