El futbol-7 femení, protagonista a l’Europa International School

L’American School de Madrid guanya el torneig de futbol-7 de l’International School's Sports Association (ISSA) organitzat a Sant Cugat

Per primera vegada l’Europa International School de Sant Cugat ha estat seu del torneig de futbol-7 femení de l’ISSA, les sigles amb què es coneix l’associació internacional d’esports escolar (International School Sports Association). A Sant Cugat s’havien fet, en les dues edicions anteriors, tornejos de bàsquet i futbol masculí.

Al torneig d’enguany, que ha tingut lloc entre el dimecres 2 de maig i aquest dissabte dia 5 a les instal·lacions de l'Europa, han participat deu escoles internacionals, tres escoles britàniques, una de Turquia, una d'Islàndia, una d'Alemanya, una d'Escòcia, una de Portugal, i dues espanyoles. El guanyador ha estat l’American School de Madrid, que ha superat a la final disputada aquest dissabte al migdia la Marymount International School britànica. El resultat final ha estat de 4 gols a 1. L’equip de l’Europa ha finalitzat en vuitena posició.

“Ha estat la primera vegada que tenim aquí noies. Ha estat una manera de promocionar i potenciar l’esport femení”, ha explicat Àlex Parera, director del torneig i coordinador d'Esports de l'escola Europa. Una de les peculiaritats del torneig és que les families de l’escola han estat les que han acollit les noies que venien de fora: “l’intercanvi no només és esportiu, també és cultural”. Parera ha valorat molt positivament el resultat d’aquests quatre dies d’intensa activitat esportiva, en què s'han disputat 29 partits de futbol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem