El futbol femení protagonista de la 35a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat

El torneig disputat a la ZEM Jaume Tubau ha acollit 16 equips de 4 categories diferents, en les quals el club de Sant Cugat ha sortit vencedor en dues d'elles

El dissabte 9 de juny s'ha celebrat la 35a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat. Organitzat pel Sant Cugat Futbol Club, el torneig ha comptat amb la presència de 8 clubs femenins en quatre categories, sortint victoriosos el primer equip i l'infantil-benjamí en les seves respectives competicions.


El futbol femení ha estat el protagonista en la diada social i festiva celebrada en la ZEM Jaume Tubau. L'objectiu principal d'aquest torneig, celebrat cada dos anys, és principalment que les jugadores puguin gaudir amb l'esport que practiquen.


El torneig ha estat dividit en 4 categories diferents. La primera de totes, considerada com un grup amb equips formatius, ha estat compost per l'equip C del Seagull CE, el Riudeperes CF Atlètic, el Roca Prebenjamí-Benjamí, a més del benjamí-infantil i del prebenjamí-benjamí de les vermell-i-negres.


En aquest grup, en un sistema de lligueta, l'equip infantil-benjamí del Sant Cugat FC ha alçat la copa, mentre que el prebenjamí-benjamí s'ha situat en la quarta plaça. Segon ha estat l'equip de la Roca i terceres les jugadores de Riudeperes. Finalment, l'equip C del Seagull CE ha tancat la classificació. A més, Natàlia López, jugadora del club de Sant Cugat, ha estat escollida com a millor jugadora de la categoria.


En l'altre grup infantil-aleví, un grup conformat per equips que juguen en lligues competitives, el segon conjunt del Seagull CE ha resultat el vencedor, relegant a les vemell-i-negres en la segona posició. El Molins de Rei CF ha quedat tercer i el Manlleu AEC ha tancat la classificació. Laia, jugadora del Seagull, ha estat triada com la millor jugadora de la categoria.

Futbol 11

En la categoria cadet-juvenil, han participat el Seagull CE, el Levante Las Planas i el Martorell CF, a més del Sant Cugat FC. Finalment, el club de Martorell ha estat el campió de la lligueta, en la que han jugat tots contra tots, mentre que Carlota Rodrígo, jugadora del Sant Cugat FC, ha estat la jugadora més destacada, tot i quedar l'equip en la 4a posició.


Finalment, en el triangular entre els dos sèniors del club i el Levante Las Planas, un conjunt amb jugadores del primer equip i del cadet-juvenil, han sortit victorioses les jugadores del primer equip del Sant Cugat FC


Així, el primer equip del club vermell-i-negre ha vençut amb solvència contra els seus dos rivals, mentre que el duel entre el Sant Cugat FC B i el Levante Las Planas s'ha resolt a favor de les vermell-i-negres en la tanda de penals, després de finalitzar el partit 0-0. No obstant això, Clàudia, jugadora del club convidat, ha estat la premiada com a millor jugadora de la categoria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem