El Futbol Sala Sant Cugat estrenarà categoria rebent el FS Parets

Els vermell-i-negres lluitaran per recuperar la 3a Nacional

El primer equip masculí del Futbol Sala Sant Cugat estrenarà categoria, la Divisió d'Honor Catalana, rebent, al pavelló de la ZEM La Guinardera, el FS Parets, equip que la temporada passada va finalitzar 6è amb 44 punts en aquest grup 1, el 5 d'octubre. Els vermell-i-negres, enquadrats en el grup 1, estrenen la màxima categoria del futbol sala català després de descendir de 3a Nacional com a 14è i antepenúltim amb 30 punts. En la 26a i última jornada del campionat jugaran a Sant Cugat davant l'AE Centelles, el 30 de maig.

 

Més info: Victòria de l'Arrels: el Sant Cugat F.S. descendeix de categoria

Només 6 conjunts repeteixen grup

Els 6 equips que la temporada passada, la 2018-2019, ja jugaven en el grup 1 són el Lloret Costa Brava CUFS (5è), el FS Pineda de Mar (4t), el FS Cardedeu (9è), el Barri Can Calet CFS (11è), el FS Parets (6è) i l'AE Centelles. Els 4 conjunts que militaven en el grup 2 i ara ho faran en l'1 són: FS Castellar (10è) i el FS Castellbisbal (9è).

4 equips han pujat de 1a Catalana

Per la seva banda, fins a 4 equips pugen procedents de 1a Catalana. Són el CEFS Manlleu (2n en el grup 2), el CE Rubí FS (1r en el grup 4), el FS Sant Julià de Ramis (1r en el grup 1) i el Futsal Mataró B (1r en el grup 2). També cal destacar que el FS Sant Cugat i el CFS Montcada, que va acabar 16è i últim en el grup 1 de 3a Nacional, són els dos conjunts que estrenen categoria després de descendir de 3a Nacional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem