El Futbol Sala Sant Cugat guanya el Rubí i se situa en zona de salvació

Falten tres jornades de lliga i els vermell-i-negres han de jugar dos partits com a local

Futbol Sala Sant Cugat 8 – CE Rubí FS 3

FS Sant Cugat: Carlos, Marc Casas, Enric, Willy i Adri –cinc inicial-, Álex Quílez, Jordi Savé, Chusi, Shogo, Pol i Palau (p.s.).

CE Rubí FS: Xavi, Isma, Yosu, Adrian i Domènech –cinc inicial-, Eros, Ivan, Edgar, Alberto i Eric (p.s.).

Gols: 1-0 Adri (1'1), 2-0 Chusi (9'), 3-0 Willy (15'), 3-1 Domènech (16'), 3-2 Domènech (30'), 4-2 Enric (30'), 5-2 Jordi Savé (36'), 5-3 Isma (38'), 6-3 Marc Casas (38'), 7-3 Adri (39'), 8-3 Marc Casas (39').

Àrbitres: Enrique Blázquez i Llorenç Carmona (Delegació del Maresme). Taula: Montse Luque Tugas (Delegació del Baix Llobregat). Els àrbitres han ensenyat targeta al local Jordi Savé (18'), i als visitants Edgar (19') i Eric (36'). Han ensenyat vermella directe a Domènech (38').

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 200 espectadors.

Jornada: 27a jornada de lliga del grup 2 de 3a Nacional de futbol sala.

Després de 15 jornades en zona de descens (ho ha estat en 18 de 27 jornades de lliga), el Futbol Sala Sant Cugat s'ha situat fora de les últimes 4 places de descens, tot i que a conseqüència de la compensació i descompensació de categories podria arribar a descendir també el cinquè classificat per la cua. Els de Jaime Martínez són ara 12ns de 16 equips amb 30 punts, a tan sols 2 punts de l'Aldea i el CFS Reus.

Els vermell-i-negres estan en línia ascendent. De les últimes cinc jornades del campionat, han guanyat 2 partits consecutius, n'han empatat 1 (que han guanyat als despatxos, davant el FS Linyola) i només n'han perdut 1, a la pista del líder.

3 punts clau

El FS Sant Cugat ha derrotat (8-3) un rival directe per eludir el descens de categoria, el CE Rubí FS, en un partit igualat que els santcugatencs han controlat en tot moment. Cal destacar les 200 persones que han seguit el partit en directe, entre les aficions locals i visitants, un fet que feia temps que no succeïa. A més, els de Sant Cugat han guanyat també el goal average particular amb el CE Rubí FS. A l'anada, el CE Rubí FS es va imposar per 5 gols a 2.

La primera meitat ha acabat amb un 3 a 1, tot i que el CE Rubí FS ha gaudit de més ocasions de gol que no ha sabut materialitzar, en bona part, gràcies a l'excel·lent actuació del porter local Carlos Leon.

En el segon període ha estat el FS Sant Cugat qui ha dominat i ha posat setge a la porteria del CE Rubí FS. Quan faltaven 4 minuts i 29 segons, els rubinencs han començat a jugar de 5 (porter-jugador), però no els ha donat cap resultat positiu. Els santcugatencs han anotat tres gols en els últims dos minuts de partit.

Sánchez: "Veiem més a prop que mai la permanència"

Els vermell-i-negre van llançats cap a la permanència FOTO: Haidy Blanch

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, Enric Sánchez, un dels jugadors més en forma del FS Sant Cugat aquesta temporada, ha qualificat la victòria "de molt important. Sabíem que amb intensitat i jugant com ho estem fent en els últims partits les coses havien de sortir". Sánchez també ha dit que amb aquesta victòria "l'equip veu més a prop que mai la permanència. Si guanyem els 6 punts que hem de jugar a casa tenim moltes opcions de salvar-nos".

Torna a jugar a casa

El pròxim dissabte 14 de maig, el FS Sant Cugat tornarà a jugar al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. En aquesta ocasió ho farà contra el CE Sant Julià, que té 5 punts més que els santcugatencs.

Després d'aquest partit, el FS Sant Cugat es desplaçarà a la pista d'un ben classificat CFS Gràcia, mentre que en la darrera jornada de lliga rebrà el CFS Reus, ara mateix amb 2 punts més que els de Jaime Martínez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem