El Futbol Sala Sant Cugat preparat per a bufar 40 espelmes

El club vermell-i-negre organitza el dissabte 16 de juny una jornada en la qual hi haurà activitats esportives i socials per a totes les persones que han estat vinculades al club

El dissabte 16 de juny el Futbol Sala Sant Cugat celebrarà els seus 40 anys d'història. L'acte comptarà amb diferents activitats durant el dia i serà una jornada festiva i de retrobaments, amb la gent que actualment està vinculada al club i d'altres que han tingut presència durant aquests anys de vida.


Durant la jornada matinal, s'organitzaren dues competicions diferents. Per una banda, en les instal·lacions esportives del DIR es disputarà un torneig de pàdel en categories masculina, femenina i mixta. En ella, hi participaran parelles que comparteixen un mateix denominador comú: la vinculació amb el club.


D'altra banda, en les pistes de la ZEM La Guinardera, el club ha organitzat un 3x3 de futbol. Els equips apuntats es dividiran en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i màster (per a majors de 16 anys). Aquesta competició serà mixta i també els participants compartiran la seva vinculació amb el club.


Finalment, un cop acabades les dues competicions, el club farà un sopar a Mas Janer a les 21.00h, un sopar de germanor en el qual estan convidats totes les persones que tenen o han tingut una relació amb el FS Sant Cugat. Amb tot això, els organitzadors de la jornada festiva esperen aconseguir una gran afluència de jugadors i exjugadors i que sigui una diada festiva i social entre els participants d'aquesta.


Quan el president del club, Jordi Palau, va arribar a l'equip l'any 2000, en cap moment va pensar a presidir el club. Ara que està de celebració, valora molt positivament el grup de gent que hi ha darrere que ho fa possible: "S'ha creat un club amb gent de casa. Són tots jugadors que han jugat al club des de petits i ara estem experimentant un creixement, ja que les famílies confien en nosaltres com a complement educatiu".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem