El Futbol Sala Sant Cugat presenta els equips i inaugura l'exposició del 40è aniversari

Amb aquests actes, el FS Sant Cugat posa punt final a les celebracions

Amb una escenificació diferent i especial per celebrar el seu 40è aniversari (1978-2018) i davant unes 300 persones, el Futbol Sala Sant Cugat ha presentat els seus 20 equips i 250 jugadors i jugadores per aquesta nova temporada 2018-2018, aquest divendres, 5 d'octubre, a la nit, al pavelló de la ZEM La Guinardera. Els 20 equips són 2 prebenjamins, 2 benjamins, 2 alevins, 3 infantils, 4 cadets, 4 juvenils, 2 sèniors masculins i 1 sènior femení. El club també té un equip de veterans, però no competeix. El coordinador esportiu de l'entitat continua sent Miguel Sánchez. Durant la presentació, el club ha reconegut la tasca de l'expresident Josep Maria Zapater.

 

IMG 8839

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, en els parlaments. FOTO: Paula Galván

L'acte l'ha presidit l'alcaldessa

L'acte ha estat presidit per Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat; acompanyada d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat. També hi han assistit Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat; Èric Gómez, regidor d'ERC-MES; Aldo Ciprian, regidor de C's, i Xavier Cortés, regidor no adscrit a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Carmela Fortuny ha explicat als mitjans de comunicació que "treballar en valors, en família i en l'esport són tres ingredients que, quan els ajuntes i els sacseges, surt un resultat magnífic, com és la família del FS Sant Cugat".

img 8795

Aquest ha estat un dels dos actes per celebrar el 40è aniversari del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Paula Galván

Palau: "Quan les coses es fan amb il·lusió, la resposta és aquesta"

En els parlaments, Jordi Palau s'ha mostrat "emocionat" per la resposta de les famílies en la presentació i ha destacat que els entrenadors "són l'essència i el motor del club". En l'atenció als mitjans ha explicat que "estic molt content de la resposta de les famílies, de com el club va creixent a poc a poc de manera sostinguda i estable. Quan les coses es fan amb il·lusió, la resposta és aquesta". "Aquesta és una temporada amb objectius esportius ambiciosos. La temporada passada ja hi va haver 7 ascensos de categories.

S'inaugura l'exposició dels 40 anys

Coincidint amb la presentació dels equips, el FS Sant Cugat ha inaugurat al passadís del pavelló de la ZEM La Guinardera una exposició amb 21 plafons que narren la història del club en aquests 40 anys, amb fotografies, textos, retalls de premsa de cròniques del primer equip, torneigs, campus, premis i trofeus i la seva vessant internacional. L'exposició es pot visitar fins a finals de desembre.

IMG 8613

Exposició del 40è aniversari del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Paula Galván

La presentació dels equips és el segon i últim acte que organitza el FS Sant Cugat per celebrar el seu 40è aniversari. Abans de l'estiu ja va fer un sopar i un torneig de futbol sala per a petits i grans.

Del 27 al 29 de desembre, el FS Sant Cugat organitzarà la quarta edició del Torneig Solidari Internacional Ciutat de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem