El futbolista Enric Franquesa debuta amb el Barça B

El futbolista de Sant Cugat té 19 anys i juga en el juvenil A del FC Barcelona. Des dels 8 anys que defensa el club blaugrana

El futbolista de Sant Cugat, Enric Franquesa Dolz, de 19 anys, que juga en el juvenil A del FC Barcelona, ha debutat aquest diumenge, 27 de marc, amb el Barça B. Franquesa ha substituït Perea en el minut 88 d’un partit que els blaugrana han guanyat al camp del cuer, el CD Llosetense, per 0 gols a 2.

Després d’aquest partit, i abans de jugar la Copa Catalunya, els de Gerard López ocupen la zona mitjana de la classificació en el grup 3 de la Segona Divisió B.

Al Barça des dels 8 anys

Enric Franquesa juga en el FC Barcelona des dels 8 anys, quan va començar a jugar al benjamí B. Amb anterioritat, Franquesa va defensar els equips prebenjamí A i B del Junior FC. En la seva etapa al Barça ha guanyat la majoria de lligues que ha disputat. El futbolista santcugatenc pot jugar de lateral o extrem esquerre.

El juvenil A del Barça ocupa la quarta posició en la Divisió d’Honor, per darrere de l'Espanyol, el Mallorca i la Damm.

En una entrevista publicada fa tres anys al TOT Sant Cugat, Enric Franquesa va assegurar que “tinc un objectiu i un somni. El somni de qualsevol jugador és arribar a jugar al primer equip del Barça, al club que estimo. L’objectiu és ser jugador professional i jugar a la Primera Divisió”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem