El II Trail Popular de Valldoreix supera la xifra de 400 participants

Carlos Herreras i Eva Garcia han estat els guanyadors en la categoria sènior

En el marc de la Festa Major de Valldoreix s’ha celebrat aquest diumenge, 20 de setembre, la segona edició del Trail Popular de Valldoreix, un trail que enguany ha introduït força canvis respecte del primer, com la distància del recorregut, que ha passat de 7,5 a 12 quilòmetres. A la prova hi ha hagut més de 500 inscrits –entre totes les categories– i hi han participat 417.

Carlos Herreras, amb un temps de 47 minuts i 1 segon, i Eva Garcia, amb un temps d’1 hora, 1 minut i 36 segons, han estat els primers a arribar a la línia de meta. El podi masculí l’han completat Manuel Ochoa (47:35) i Xavier Freixinet (47:45), i el femení Mònica Torrent (1:02:06) i Núria Salvat (1:02:14).

Millores i novetats de la segona edició

La prova és puntuable per la Lliga Internet Championchip. FOTO: Lali Puig

La prova ha constat de tres categories més a part de la sènior, que han recorregut una distància menor. Els corredors de les categories cadet i infantil han recorregut 1,8 quilòmetres, els de la categoria aleví 1 quilòmetre, i els de la categoria benjamí i prebenjamí, 600 metres.

“L’any passat ja vam incloure el format de trail i la participació va ser molt bona. Aquest any hem volgut fer una cursa per poder-la consolidar en els anys vinents. El muntatge organitzatiu és molt més gran que el de l’any passat”, ha explicat el responsable de la cursa i representant del Complex Esportiu de l'EMD, Álex López.

La cursa, puntuable per primera vegada per a la Lliga Internet Championchip, ha recorregut zones del Parc de Collserola properes a la Masia de Can Monmany, l'Ermita de la Salut i la Colònia Montserrat. Paral·lelament també s'ha fet una marxa de resistència.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem