El Junior FC de futbol guanya en l'últim segon del partit

Un gol de Jan Guix en l'última jugada de l'enfrontament ha donat la victòria (2-1) al Junior FC davant la UE Sant Joan Despí. Quart triomf consecutiu que manté l'equip a la part alta de la classificació

Un gol de Jan Guix en l'última jugada del partit ha donat la victòria (2-1) al Junior FC en l'encontre que l'ha enfrontat amb la UE Sant Joan Despí, aquest dissabte, 14 d'octubre, a la tarda. Aquest ha estat el quart triomf consecutiu dels de Sant Cugat en el grup 3 de 2a Catalana, fet que els manté a la part alta de la classificació. En les últimes quatre jornades del campionat, els blau-i-negres han superat el CD Fontsanta-Fatjó (3-2), l'Espluguenc FA (1-3), el Suburense CF (4-2) i la UE Sant Joan Despí (2-1).

Un partit molt avorrit

Jan Guix i els seus companys celebrant el gol que ha donat la victòria al Junior FC. FOTO: Òscar Bayona

Ha estat un partit molt ensopit. En la primera meitat, la UE Sant Joan Despí ha pogut fer el 0 a 1 en el minut 18 quan un jugador s'ha plantat sol davant el porter local Pau Pulido, que ha aturat, magistralment, l'acció visitant. Només 6 minuts després d'aquesta jugada, el Junior FC ha fet l'1 a 0. En el segon període, els locals han vist com el conjunt vermell-i-blanc li empatava el partit en el minut 22. Però un gol de Jan Guix en l'últim segon del xoc (minut 47) ha donat els 3 punts als santcugatencs.

Per aquest encontre, l'entrenador del Junior FC, Hans Schönhöfer, no ha pogut comptar amb els lesionats Rafiu Abu i Alex Pérez, així com tampoc amb Aaron Almansa, que ha patit un accident de motocicleta i que, sortosament, no ha pres mal.

Schönhöfer: "Mai havia guanyat un partit així"

Hans Schönhöfer ha reconegut que "mai havia guanyat un partit així on després de fer el gol de la victòria l'equip contrari no hagi tret del mig del camp. Hem tingut sort. De vegades, la sort no ens acompanya, però avui ho ha fet". El tècnic ha assegurat que "ha estat un partit fluix on no hem estat bé. Ha estat un mal partit".

Al camp del Sant Quirze Vallès FC

En la 8a jornada de lliga, el Junior FC visitarà el Sant Quirze del Vallès FC, que dirigeix el tècnic santcugatenc Joan García i en el que hi ha dos exjugadors del Junior FC, Arnau Rion i Jordi Cortés. El partit es jugarà el dissabte 21 d'octubre, a les 17 hores.