El Junior FC fa quatre incorporacions per la pròxima temporada

Roger Matalonga (Club Egara), Frank Di Mercurio (Atlètic Terrassa), Oriol Salvador (CD Terrassa) i Àlex Gil (Royal Antwerp) reforcen un equip que perd a Tim Snow i Eduard Garriga

Jorge Dabanch disposarà en la seva tercera temporada al capdavant del conjunt masculí del Junior FC de quatre cares noves al seu equip. Tres d’ells arriben d’equips de Terrassa: Roger Matalonga, del Club Egara; Frank Di Mercurio, de l’Atlètic de Terrasa; i Oriol Salvador, del CD Terrassa. El quart, Àlex Gil, torna a la disciplina del Junior FC després d’haver jugat durant dos anys a Bèlgica.

Es tracta de quatre jugadors de nivell que supliran amb garanties les dues importants baixes que ha patit l’equip, la de Tim Snow, que ha tornat al seu país d’origen, Austràlia; i la d’Edu Garriga, que com ja han fet altres companys seus, provarà sort a la lliga belga. “Creiem que tenim un equip d’una qualitat similar a la de l’any passat, però amb més profunditat de banqueta. En aquest sentit, és un equip millor”, assegura Dabanch.

L’entrenador del Junior FC assegura que l’equip està en disposició d’apropar-se encara més al nivell dels quatre grans, encara que reconeix que no tot està a les mans del Junior: “En gran mesura dependrà de com es reforcin els quatre grans”. El club encara podria fer alguna incorporació més, tot i que el tècnic diu estar “satisfet” amb la plantilla que té.

El perfil dels nous, segons el tècnic

Roger Matalonga, migcampista: “És un jugador amb molta experiència i saber estar. Arriba en el final de la seva carrera, en la que ha jugat a un gran nivell”.

Frank Di Mercurio, davanter: “Un davanter diferent dels que hem tingut fins ara. Tranquil, amb molt ofici i bon posicionament. Ens aportarà maduresa en l’atac”.

Oriol Salvador, migcampista: “Un jugador sub-21, molt jove i amb molt de potencial que esperem poder polir al Junior. És veloç i molt vertical”.

Àlex Gil, davanter: “Per les referències que tinc, un davanter potent, amb arribada i fort”.

La pretemporada comença l’última setmana d’agost

El Junior FC tornarà als entrenaments la darrera setmana del mes d’agost. Des d’aleshores tindrà un mes per arribar a la primera jornada de lliga en les millors condicions. El club està acabant de lligar els partits amistosos que disputarà a la pretemporada. També jugarà la prèvia del campionat de Catalunya contra l’Atlètic Terrassa l’11 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem