El Junior FC femení, líder invicte a Divisió d'Honor

Les santcugatenques, que aquest matí han vençut el Sardinero per 3-0, són líders en solitari després de la derrota de la Real Sociedad al camp del RC Polo

El Junior FC femení ja és líder de la màxima categoria de l'hoquei sobre herba espanyol. El conjunt dirigit per Joan Vidal ha vençut aquest matí el Cajacantabria Sardinero per 3 gols a 0, tres gols que han arribat en una primera part per emmarcar, que ha donat pas a una segona part intranscendent on l'excessiu conformisme local podria haver jugat una mala passada. Les autores dels gols han estat Maria Romagosa per partida doble i Jennifer Plass.

L'ensopegada de la Real Sociedad a Barcelona ha propiciat que les locals siguin líders en solitari amb 17 punts, un més que les basques, que seran el pròxim rival a la lliga. L'equip, a més, és l'únic de la categoria que encara no ha perdut un sol partit. Ha sumat set victòries i tres empats.

Primera volta de campionat

Fa setmanes que el Junior es reivindica com l'equip revelació de la temporada. Amb un equip ple de jugadores formades a casa, algunes d'elles essent el primer any que juguen a Divisió d'Honor, el club santcugatenc s'ha col·locat en el més alt de la taula classificatòria. S'hauria de mirar molt enrere per trobar el Junior primer a aquestes altures del campionat.

Joan Vidal ha assenyalat, sobre el partit d'aquest diumenge al matí, que "hem fet una molt bona primera part, del millor d'aquest any, amb una percentatge de possessió altíssim i molt criteri de joc". En canvi, ha apuntat, "hem fet una segona part molt dolenta. Si fem la primera part d'avui a San Sebastian tenim totes les opcions de treure un bon resultat".

El partit amb la Real Sociedad del pròxim diumenge pot marcar un punt d'inflexió en el campionat. Vidal assegura que s'ha d'entrenar molt dur per arribar en les millors condicions: "és un equip molt fort, un equip que pressiona molt a dalt, que exigeix molt. Haurem de treballar en aquest línia durant la setmana, amb un plus d'intensitat per a que no ens sorprenguin".