El Junior FC jugarà el segon partit de 'play-off' amb una renda de dos gols

Les de Joan Vidal s'imposen per 2 gols a 0 al CD Terrassa en el primer enfrontament de quarts de final

El Junior FC ha donat aquest dissabte al migdia una passa important per ser d'aquí a tres setmanes a la Final a 4 de Divisió d'Honor Femenina. Les santcugatenques s'han imposat per 2 gols a 0 en el primer dels dos partits de quarts de final entre Junior FC i CD Terrassa. El segon partit de l'eliminatòria es disputarà aquest diumenge 8 de maig, a les 12.30 hores, en el mateix escenari, a Sant Cugat. Passa l'eliminatòria qui hagi fet més gols en la suma dels dos partits.

Anna Gil, en el minut 9 de partit, ha avançat el Junior amb una rematada a porteria en el segon pal. En l'inici del segon quart Marta Grau, en una acció molt clara, ha fregat el 2-0. Només un minut després Carlota Petchamé ha rebut una gran assistència de Mariona Serrahima, ha retallat dins l'àrea i amb un tir creuat ha fet pujar el segon gol al marcador. Ni CD Terrassa ni Junior han aprofitat el penal-córner que han tingut cadascun en el primer temps.

El CD Terrassa ha premut l'accelerador en el segons temps i durant els primers minuts del tercer quart ha posat contra les cordes al Junior. L'acció més clara ha estat al minut 5, quan Cristina Guinea ha tret de sota pals el 2-1. El CD Terrassa ha sortit clarament amb la intenció de fer, com a mínim, un gol, però el Junior ha sabut patir i defensar bé el marcador fins al final, malgrat que en alguns moments s'ha vist superat per la forta pressió de les egarenques.

Vidal: "El resultat és bo però només portem mitja part"

El Junior FC no es refia i el CD Terrassa no llença la tovallola FOTO: Haidy Blanch

L'entrenador del Junior FC, Joan Vidal, ha reconegut que el resultat és bo, però avisa que no hi ha res fet: "Només portem mitja part i el partit de demà s'ha de guanyar, a mi no m'agrada especular". Vidal s'ha mostrat satisfet especialment pel joc del primer temps: "Els dos primers quarts han estat molt bons però a la segona part ens ha faltat un punt de serenitat". Sobre el partit de diumenge ha dit que han de demostrar al camp que mereixen ser a la Final a 4: "Estem fent una temporada com per ser-hi, i hem de demostrar-ho jugant".

Ferran Díaz, tècnic del CD Terrassa, ha lamentat les ocasions fallades pel seu equip: "El Junior ha jugat molt bé a la primera part, però a la segona part crec que ens mereixíem algun gol". També s'ha queixat dels àrbitres: "En els dos gols hi ha decisions que decideixen massa per elles". Díaz però confia a remuntar: "Jugant com hem jugat a la segona part tenim possibilitats. Ens ho hem de creure". 

Guanyen els favorits

No s'ha produït cap sorpresa en cap dels quatre enfrontaments de quarts de final del play-off pel títol. SPV Complutense, líder de la lliga regular, ha sentenciat en el primer partit amb una golejada contra el RC Jolaseta (10-1). El Club de Campo, segon, ha superat per 3-2 el RC Polo, desaprofitant un 3-0 que hauria estat gairebé definitiu. A Bidebieta, la Real Sociedad s'ha imposat per 2-0 al Club Egara.

El masculí perd al camp del Club de Campo

Si ja era difícil l'eliminatòria de quarts pel conjunt masculí abans de jugar el primer partit de play-off, encara ho serà més demà, havent de remuntar dos gols contra el Club de Campo. Els de Jorge Dabanch han perdut a Madrid aquest dissabte al matí per 3 gols a 1. L'enfrontament entre el 4t i 5è classificat de la lliga regular es resoldrà amb el partit de tornada que disputaran aquest diumenge 8 de maig, a les 13 hores.

Pel que fa a la resta de resultats dels quarts de Divisió d'Honor Masculina, cap sorpresa. Victòries clares de Club Egara contra UD Taburiente (4-0), RC Polo contra RS Tenis (5-0) i Atlètic Terrassa contra SPV Complutense (5-0). 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem